hur man hittar ett mönster möbeltyg

hur man hittar ett mönster möbeltyg

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-11

Att hitta och välja ett möbeltyg kan verka som ett utmanande arbete i början eftersom det finns så många olika stilar och typer av material som finns på marknaden. Men när du inser att det finns mycket få mönster som passar dina behov, blir uppgiften mycket enklare. Att välja rätt klädsel mönstret för din möbel är ett viktigt beslut, men det kan också vara roligt och bidra till att föra ditt space ett steg närmare hemmet du har alltid föreställt
1.
Bestäm vad stil du arbetar med eller vill skapa. Vissa mönster passar bättre inom vissa stilar än andra. Till exempel kan det fungera i en engelsk anrik miljö kommer inte att fungera i en fransk provensalsk stil hem. Bestäm vad du vill innan du börjar leta efter ett visst tyg mönster.
2.
Hitta en färgskala för din möbeltyg. Tänk på vad färgerna kommer att arbeta med befintliga möbler och färger färg. Använd en färg diagram för att bestämma vilka färger som fungerar bäst i ditt rum. Detta kommer att göra tittar genom tyg böcker och färgrutor mycket lättare.
3.
Använd en lokal telefonkatalog eller online katalog för att hitta en butik som specialiserat sig på att sälja tyg och stoppning material bara. Se till att de är öppna för allmänheten och sälja på en slutkundsnivå, eftersom många tyg hus är begränsad till inredare, möbeltillverkare och tapetserare.
4.
söka hjälp när du besöker tygaffär. Säg den som hjälper vad du letar efter och vad objektet du tänker klä möbler med tyg. Vissa tyger, på grund av deras mönster, är mer lämpade för vissa typer av möbler. Ta en bild av objektet du ska klä dig om möjligt.
5.
Förklara din färgskala och stil till skötaren. Be dem att ge dig prov och böcker som ryms inom denna färgskala och stil. De flesta tyg butiker har ett stort antal böcker tygprov grupperade efter färg eller stil och säljarna är mer än glada att låta dig titta igenom dem tills du hittar något lämpligt.
6.
Var inte rädd att berätta för skötaren vad din budget är. Tyger finns i många olika kategorier, allt från bara några dollar per varv på hundratals dollar per gård. Slösa inte tid att titta på tyger som du inte har råd eller är ovilliga att betala för, eller tyger som inte uppfyller dina kvalitetskrav.
7.
Överväga att anlita en professionell inredningsarkitekt. Många inredningsarkitekter kan hjälpa till med även de minsta av projekt, och kan även ha möjlighet att spara pengar på material och professionell klädsel. En professionell designer kommer att kunna hitta lämpliga tyger och presentera dem för dig i mycket få debiterbara timmar.

Annan artikel

 • projekt för familjerum
 • land franska tyger och inredning
 • dekorativa kudde idéer
 • bara primitiva inredningsidéer
 • trappa hyllor idéer
 • hur man installerar taklampor från kedjor
 • hur man skär hörn gjutning
 • hur man gör en rumsavdelare från gamla fönsterluckor
 • hur överlappning dra gardinerna
 • hur man mäter en nyans utbyteslampa
 •