flicka plantskola vägg idéer

flicka plantskola vägg idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-22

Det finns många idéer när man väljer en plantskola tema för en liten flicka. När du har beslutat om sängar och möbler, kommer du vara redo att dekorera väggar. Plantskola väggar kan dekoreras med färg, tapeter, konstverk eller väggbonader. Med lite kreativitet kan du dekorera en vacker plantskola för din nyfödda dotter

Stick till grunderna

När man dekorerar väggarna för ditt barn flickas rum, börja med grunderna. Lägg till några vägg färg med färg. Välj en färg som passar ditt tema. Det finns många nya trender i inredning en flickas rum utan att behöva göra allt rosa. Till exempel är choklad brun en populär accent till rosa eller blå. Du kan välja ljusa färger som gult, grönt, lila också. Lägg till en stol järnväg eller tapet gränsen. Du kan även måla en vägg en annan färg än resten. Rådgör tidningar och dekorera guider för att få idéer.

Namn eller förkortning

Anpassa din flicka rum genom hängning eller måla hennes namn eller initialer på väggen. Det finns flera kreativa sätt du kan göra detta. Inköp av trä bokstäver som helst hantverk butik och måla dem för att matcha rummet. String dem till en ganska band och hänga dem på väggen. Färgbelagd och dekorativa bokstäver finns också, om du inte vill måla dem själv.

Du kan också måla hennes namn eller initialer direkt på väggen. Välj en färg som matchar rummet och köpa schabloner eller måla frihand.

Inramad konst

Efter att ha valt ditt barns förskola tema, besluta om några inramade eller duk konst att matcha. Om du köper dina sängkläder som en uppsättning, kan du finna att det redan väggdekorationer att matcha. Kolla butiker som Babies R Us för att hitta bilder som matchar bara om någon plantskola tema.

Du kan också köpa vit duk ramar och måla dina egna bilder. Du behöver inte vara konstnär att måla en kreativ bit att hänga i rummet. Måla något enkelt, till exempel en blomma eller bara splatter måla över duken med hjälp av färgerna på plantskolan.

Väggmålningar

väggmålningar för en flicka plantskola kommer att ge rummet till liv. Efter att plocka ett tema för din barnkammare, beslutar om en väggmålning att sätta på en av väggarna. Du kan göra detta på någon budget. Till exempel är en billigt sätt att måla en vägg väggmålning att använda en Paint By Numbers kit. Du hittar dessa i många hantverk butiker eller webbplatser. Om du vill ha en egen målad väggmålning, högre någon att måla den åt dig. Kontrollera Craigslist eller gula sidorna för att hitta en professionell målare.

Använd väggen klistermärken för att skapa en bild på en vägg eller i rummet. De är lätta att använda, fastnar på väggen utan att skada färg och du kan ta bort och justera klistermärken utan kladd.

Annan artikel

 • hur man väljer vardagsrum färger med blå och lila
 • Polska keramik mönster information
 • hur du lägger bränsle till Tiki ficklampor och säkerhetsanvisningar
 • hur man syr en mantel halsduk
 • hur du ger dina väggar en spraka glasyr effekt
 • avrinningslister information
 • luft kontra tryck sprutor färg
 • rum teman för barn
 • hur man hittar matta priser
 • Hur man monterar en stång av metall gardin
 •