Barnyard djur plantskola inredning

Barnyard djur plantskola inredning

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-01

En lekplats djur tema för ditt barns förskola inredning är inte bara roligt att skapa, kommer det att vara roligt för ditt barn att spela i år, och lysa upp din dag varje gång du ser det. Använd element från gården och färgstarka accenter landet för att skapa ett system lagården dekor som är smakfull och kommer inte att bryta din budget

Väggar

Om du är upp till uppgiften kräver måla det bara och tid att skapa en bondgård scen med vägg schabloner eller väggmålningar. Eller måla rummet en vardaglig men ändå glad färg, som medium röd, soligt gult eller himmelsblått, och låt inredningen lysa igenom väggen konst och applikationer. Om du vill stencil eller göra en väggmålning på bara en vägg att skära ner på tid och ansträngning, välj en kompletterande färg till bakgrunden på de andra väggarna, kanske en gräsgrön eller en varm brun. Du kan också välja att bara stencil på några Barnyard djur för ditt barn att njuta av, till exempel en häst, ko, gris eller en grupp av upptagen kycklingar. Lägg i några målade cornstalks, höbalar och blommor för en mer dekorativ verkan.

Möbler

Låt möblerna vara en del av inredningen med nya färg färger eller samordnande land-Print kuddar tyg. Om du är stenciling, tillsätt några djur till stora möbler, såsom en lada katt med kattungar på skötbordet, eller en tupp på sidan av en byrå. Du kan också hitta matchande uppsättningar av husdjur möbelteman, eller möbler med ett land tema, t. ex. solrosor eller äpplen, som ska samordna men inte orsaka Barnyard överbelastning i rummet. Titta utanför barnkammaren institutionen liksom, kök och utomhus-butiker har ofta land eller gård-tema poster som kan fungera för ditt rum. Craft butikerna har också utskärningar balsaträ av husdjur som du kan måla själv och bifoga till vad möbler du vill.

Accents

För att matcha din inredning, göra billig men söt kuddar genom att sy en sammanfattning kvadrat av två snusnäsdukar och stoppning den med vadd. Förvara leksaker eller leveranser blöja i trälådor eller korgar halm, och använda hinkar tenn, fågelholkar eller burkar vattna som hängande accenter. Om du är listig, prova brodera eller måla-stämpling mönster på örngott, eller på små tomma dukar för handgjorda vägg konst. Lägg låda drar eller ljus drar snidade djurfigurer, eller för ett billigare alternativ, måla din egen vanligt trä drar i färger som matchar dina system. Hitta några träbåtar bokstäver att hänga på väggen för att bokstavera ditt barns namn, låt dem släta till ett rustikt utseende eller måla dem att samordna. För en mycket billigt alternativ att köpa ett dussin ramar fynd bild och klipps isär en kalender husdjur för att skapa 12 stycken matchande konst för barnkammaren.

Annan artikel

 • spis mantels & surround idéer
 • primitiva fönster behandlingar
 • hur man skapar en lyxiga sängar presentation
 • kök foto idéer
 • kreativ & ovanliga tak idéer
 • kork golv inredningsidéer
 • hur man kan inreda ett vardagsrum i Seashell och karamell färger måla
 • idéer för en Mantel
 • hur reparera silke snuttefiltar
 • John Deere baby rum idéer
 •