strand tema inredningsidéer

strand tema inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-15

Oavsett om du gillade din senaste semester strand så mycket du önskar att du kunde föra sitt väsen hem eller om du längtar efter kusten från en kust hem, kan du infoga en strand tema i din heminredning. Även badrummet är det mest populära utrymme för detta tema kan strand element arbeta i alla rum, eller hela din hela huset

Färgpalett

himlen, havet och sand är naturens bakgrund, och din vägg färg kan hämta inspiration från denna färgpalett. Lugnande blå nyanser eller neutralt beige med skarpa vita accenter för trim är vanliga val. Vill du ha något mer dramatisk, prova en intensiv kricka och chokladbrunt, eftersom dessa nyanser kommer att ge kontrast samtidigt knyta till stranden tema.

Tillbehör

Inget säger "The Beach" som snäckor och sand. Samla in ett sortiment av skal och en behållare av sand på din nästa semester strand om du inte redan har, eller be en vän att göra det åt dig. Annars kan skal prover och sand köpas online eller i stort hantverk butiker.

Nästa, köpa några glas behållare, t. ex. flaskor, fat eller vaser. Prova loppmarknader eller antikaffärer för apotekare flaskor eller en-av-slag bitar. Kom ihåg att grupper av udda nummer i kontrasterande former fungerar bra tillsammans. Fyll dessa fartyg med din snäckor och sand och ordna dem i en bokhylla eller bordsskiva. Större skal, t. ex. conchs kan visas ensam på stativ eller fungera som bokstöd. Men inte får alltför ryckas med stranden artefakter --- tror subtil, inte kitsch.

Ett annat sätt att få en strand tema till din inredning är att hänga bilder på stranden. Abstrakt, svartvita foton av snäckskal arbete för dem med moderna smaker, medan solnedgången scener kan tilltala de som förespråkar den mer traditionella. Välj vitkalkade träramar att påminna om strukturen på drivved.

Blad är en annan strategi för att framkalla en strand vibe. Välj sago eller hästsvans palmer som växer bra inomhus. Tropiska blommor som orkidéer och ananasväxter är också bra val.

Tropiska Strukturer

Strand hus tenderar att inkludera naturlig skog och gräs, som bambu och vide, så leta efter möbler gjorda av dessa material. Undvik tunga pjäser. För textilier, är naturligt duk hållbara, kan lätt hittas i vitt eller oblekt, och är ett enkelt sätt att introducera textur till ett rum. Stor, flätade korgar bidra till stranden tema som lagring eller soptunnor.

Annan artikel

 • havsstranden inredningsidéer
 • hur man skapar en väv kornisch
 • hur reparera tavelramar
 • gröna typer av kuddar
 • hur man gör små förbättringar i ditt hem
 • hur säkra en stor spegel
 • pepparmynta godis hantverk
 • hur man hänga pärlor för dörröppningar
 • installation av kant plattor golv
 • heminredning makeover idéer
 •