margarita mittpunkten idéer

margarita mittpunkten idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-12

En stor margarita glas säger "party time". Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, möhippor eller andra get-together, kommer din Margarita mittpunkten bidra till att skapa en rolig atmosfär. Använd din fantasi för att skapa en central i linje med din fest tema, eller göra det elegant med blommor och band

Ätbara Beach Party Höjdpunkten

fylla Delvis 10-tums margarita glas med farinsocker och strö skal-formade choklad på den. Använd en stor randig slickepinne för en badboll, sätter klubban i brunt socker i upprätt läge och packa farinsocker runt pinnen för att hålla den på plats. Trimma botten på minnet om det behövs så att slickepinne sitter på ytan av brunt socker. Mögel människor siffror från tandköttet pasta, med hjälp av godis formar (tillgängliga på hantverk butiker eller online) och placera dem på brun-socker stranden under parasoll papper dricka. Placera en vätskefylld vax "strån" i glas och en godis citrusfrukter skiva på fälgen.

Blomma Höjdpunkten

delvis fylla en 10-tums margarita glas med vatten och tillsätt några droppar röd karamellfärg . Ta bort stjälkarna från röda och vita nejlikor och flyta dem på vattnet. Trimma stjälkar två dussin röda rosor så att blomningarna är ungefär en tum över kanten av glaset. Håll stjälkar av tre rosor tillsammans och slå in dem med blommiga tråd. Lägg till ytterligare tre rosor i områdena mellan de tre första och linda sina stjälkar. Fortsätt att lägga rosor så tills du har lagt alla rosor och har en rund bukett. Vila bukett på kanten av glaset. Knyt en rosett kring stammen av glas med vita fast organzaband.

Du kan använda andra färgkombinationer, såsom blått och vita nejlikor flyter på blå vatten, toppad med vita rosor, och en blå rosett bundet runt stjälken.

Sand Målning Höjdpunkten

Layer färgad sand i en 10-tums margarita glas. Använd primära färger för en födelsedagsfest, bröllop färger för en brud dusch eller mottagning, silver, svart och vitt för ett silver jubileum eller guld, brunt och vitt för en gyllene jubileum. Placera glaset på en bricka och strö färgad sand runt basen av glaset, lägg sedan till charm, scrapbooking ornament eller andra dekorationer lämpliga för tillfället.

Annan artikel

 • hur man göra om ett badkar gjutjärn
 • hur man kan återställa gamla vågiga glasrutor fönster
 • hur man väljer färg färger för ett vardagsrum i varma nyanser
 • hur man kan inreda en tonåring flickas sovrum i svart och vitt
 • hur man byter gummibaksida på en matta
 • typer av mattor
 • hur man byter glödlampor i lampor rörelsesensor
 • hur man tänder en mörk plats
 • Hur man väljer en färg färg för en pojkar sovrum
 • hur man installerar en 3-hastighetsomkopplare takfläkt
 •