lantgård kök inredningsidéer

lantgård kök inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-10

För de flesta familjer är köket centrum av den livliga, upptagen hem. Det är ofta där de tillbringar mest tid tillsammans, så att ha ett välutrustat och vackert inredda kök kan lägga det där lilla extra. Utsmyckning i en lantlig stil kan särskilt lägga en varm, mysig känsla. Med några tips kan du vara på god väg till gården köket i dina drömmar

Väggar och inredningar

Det första du kan tänka på är att lägga till ett stänk av färg på ditt kök väggar. Försök att tänka utanför boxen när det gäller att måla färger. Du kanske vill hålla dig inom din komfortzon med neutrala färger, som vitt eller brunt, men det är kanske dags att börja tänka på varmare, mer inbjudande färger, som en varm mocha eller en blå-grön, eller du kanske gillar en mörkare nyans av rött. Vill du ha en färg som är tilltalande för ögat och främjar värmen från en bondgård kök.
När det gäller dina skåp, är en tall finish förmodligen en av de mest populära för inredning i en lantlig stil. Vitt skåp kan också lägga till en antydan till land, men också ge en fräsch, krispig känsla i köket, som kontrasterar de vita skåp med trä finish bänkskivan är ännu mer lockande. Det finns också tekniker för att göra ditt skåp ser äldre med mer av en antik känsla. Gomestic även föreslår måla väggarna med en svamp så att det ser äldre och mer antiqued (se referenser nedan). Med några enkla målning och slipning tekniker, kan du ha en väldigt shabby chic look till ditt kök.
För att piffa dina väggar upp lite, det finns massor av olika val av tapeter eller gräns finns. Du kan även göra en backsplash av kakel. Du kan vara kreativ med olika nyanser av kakel och har ett fantastiskt mästerverk när det görs

möbler och utrustning

Möbler och bruksföremål för ditt kök finns i överflöd i så många olika stilar idag . Rostfritt stål är ett alternativ som ser bra ut och matchar nästan alla inredningar du väljer att använda. Om du inte vill ha en sådan modernt utseende men kan du välja att köpa från företag som säljer äldre, retro utseende apparater, som spisar och kylskåp. Om du verkligen vill ha en äldre apparat, och med bara för inredning, auktioner är ett utmärkt ställe att leta som är antika och återförsäljning butiker.
för möbler, prova shopping på andra platser än de största butikerna. Komma ut i mindre butiker och butiker som säljer begagnade eller antikviteter, träffa loppisar på helgerna. Du vill söka efter ett stort bord, det är en möbel som är nödvändig på en bondgård kök. En gammal skänk eller Kina kaninbur kan förvandlas med lite arbete. Du kan även använda ett gammalt bord som en köksö. En gammal kyl eller spis, om inte i fungerande skick, skulle kunna rensas upp och användas som ett lagringsutrymme för konserver, handdukar eller vad du kan behöva.
Om möjligt, ger en öppen spis eller braskamin ännu mer av bondgård känsla till ditt kök, för att inte nämna den värme de skulle ge ut under vintermånaderna.

golv, fönster och tillbehör

Ditt golv kan uppväga hela utseendet på köket, och för att få en bondgård känsla, kan du välja att ha ett trägolv. En mörkare trägolv, såsom ett körsbär, oftast ser mer rustika. Du kan välja att få ett klinkergolv dock, och i så fall kan en större kakel golv blir mycket framstående, särskilt om färgerna var väl valt. En svart och vitt klinkergolv utmärker sig alltid, som skulle en brun och vit klinkergolv. Naturligtvis, för ännu mer av en rustik känsla, kanske du som ett golv sten kakel, och återigen det finns många färger att välja mellan, baserat på de färger du väljer för väggarna. Du vill att dina golv för att komplettera dina väggar och skåp. När du har ditt golv ner, prova att lägga en matta eller två. Flätade mattor är speciellt land söker
Din fönstren kunde hållas helt fritt från behandlingar, beroende på din smak. Eller du kan välja att sätta upp en Valance eller nyans av något slag. Tyg nyanser och tie-up gardiner kan vara ett underbart komplement till alla fönster. Du behöver inte hålla med färdiga gardiner i butikerna, om du inte kan hitta någon som tilltalar dig, kan du alltid köpa tyg och mönster i dina val och göra dem själv.
När det gäller tillbehör, allt du behöver göra att ta en titt omkring. Titta i antika och återförsäljning affärer, och du kan även titta på nätet. Gamla burkar, flaskor och burkar kan placeras runt ditt kök, även på toppen av ditt skåp. Du kan använda gamla vinrankor som du tycker och väver dekorativa bär vinstockar i med dem att göra en dekoration för under början av dina skåp eller till och med toppar dina fönster. Trähyllor kan hängas på väggarna för att hålla samlarobjekt eller gamla köksredskap som används för att dekorera. Använd kökshanddukar eller hitta gamla säckväv feedsacks använda för inredning, man kan lägga dem på ytor som en typ av löpare, eller du kan även hänga en på väggen. Gamla redskap, som rullande stift, vispar, fat eller krukor, kan läggas. Du kan hitta gamla bilder av familjen och få dem blåses upp till rätt storlek och tryckts, sedan inramar dem i antik-ser ramar och hänga dem på dina väggar. Du kan även hitta bilder i gamla tidningar som du kan rama in och garnera med. Häng ett förkläde på en spik för en mjuk effekt. Ljus lägga en varm effekt i alla rum. Prova att placera en rutig eller gamla utseende bordduk på bordet. Korgar kan användas för att hålla kokböcker eller matvaror. Gamla kokböcker kan placeras på ditt porslin kaninbur eller skänk. Du kan göra din egen träskyltar och plaketter använda vinyl bokstäver för att göra uttalanden av ditt val, naturligtvis kan du även hitta dessa på hantverk mässor. Gamla porslin är ett annat sätt att lägga till gården touch till alla kök. Slutligen tillsätts en växt eller två för ett land känsla, pelargoner särskilt ser bra ut på en bondgård kök.
Idéer för en bondgård kök är oändliga verkligen, med dessa tips och din fantasi i arbetet, kan du snart få gården kök du har drömt om.

Annan artikel

 • hur man gör hemmagjord el
 • hur man gör en såg fontän boll bordsskiva
 • hur man hänga ett ljus på ett välvt tak
 • hur man omforma ett fluorescerande ljus låda
 • hur man gör dekorativa panelgardiner stil
 • vad dörrhandtag som ska användas för franska dörrar
 • idéer för hyllor för hus
 • hur man gör en lugn fontän
 • hur man målar betonggolv med faux finish
 • installation av kant plattor golv
 •