land vardagsrum idéer

land vardagsrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-29

Det finns så många olika versioner av vad "Country Living" ser ut. Det kan vara Big Bear Lake rustik eller mormors vintage salong. Låt oss titta på några eklektisk stil och upptäcka var du ska leta efter den perfekta möbler och accessoarer. Kom ihåg att du inte behöver ha bråttom att avsluta ditt rum. Du kommer att stöta perfekt tillbehör i dina resor och vet att de måste komma hem med dig. Det är en trevlig strävan att lämna det här rummet där du kommer att tillbringa så mycket tid

den gamla goda tiden

Spela spelet "kommer ihåg när" och se vad era och typer av objekt gnista ditt intresse. Om du älskar Burma-Shave minnessaker eller vintage Tjena Doody, börja slå på loppmarknader i mitten av 20th century ikoner. Leta efter vintage quiltar och tillbehör pjäs som SPIK glas, koppar te service, även ljusstakar att spetsa den bekväma känslan av att svunnen tid. Butik i din farmors vind; hon kan ha några giltiga reliker i stammar som kan renoveras och visas. Oroa dig inte om du inte kan hitta den perfekta mitten av århundradet bit, för om det ser bra ut i rummet, kommer ingen att fråga efter datum verifiering.

Quest for Real Möbler

Det finns många olika länder tidningar på marknaden som kan ge dig möbler idéer, två nämns i de resurser nedan. De hjälper dig definiera vilken typ av möbler som du söker. Ingenting fungerar som en välbevarad pjäs från förra sekelskiftet, men att hitta en i perfekt form kan vara svårt. Besök antikaffärer, och medan du kanske inte hittar i soffan du drömde om, kan du komma hem med en trunk full med fotpallar och vintage stege-back stolar. I slutändan kan du gå till en anpassad möbelsnickare och få dem offerera ett pris för perfekta skräddarsydd vintage look. Loppisar kan vara överraskande ställen att hitta vintage möbler. Se bara till att kolla ramen för bit att se om den är värd att återställa.

Kan du blanda den olika epoker?

Känn dig fri att lämna ditt land vardagsrum med något som du vill. Det finns inga regler i inredning. Gamla grekiska byster ser spektakulär på ett viktorianskt sidobord. Om du gillar Nippon lacquerware, visa den på din mantel med mid-talets svenska ljusstakar. Om du inte har för avsikt att skapa en gammal Williamsburg utseende, behöver förblir du inte trogen en bild som du ser i en tidning. Du kan kombinera antik amerikanska bitar med europeiska vintage utseende och även använda afrikanska tillbehör för en gammal tribal känsla. Ditt mål är att tillfredsställa din egen själ när du går in i ditt vardagsrum.

Hur är det med väggar och golv?

Använd ett lager färg för att ställa in färgschema i ditt rum. Om du använder nyanser av guld och blått med röda accenter, prova en linne eller beige färg på väggarna. Lägg till några lister runt toppen av väggarna och måla dem en ljusare vit. Lägg gärna till mer färg för att passa känna av rummet, men behålla det övergripande utseendet stilren och harmonisk. TRÄPANEL halvvägs upp på väggen och målade vit tillför en behaglig känsla till ett land vardagsrum. Golv i rum Country Living är ofta i trä med mattor som sträcker sig från trasmattor till stansade mattor. Även om du måste börja med vägg till vägg mattor innan du har råd med knuten trägolv, kom ihåg att ditt rum någonsin utvecklas och du kommer alltid ha ett nytt projekt framför dig.

Ta Outside In

Land hem används alltid naturliga element som finns på eller i närheten av fastigheten. Fyll konservering burkar, gamla krukor eller hinkar tenn med gräs och blommor. Fyll glasburkar med småsten samlas på en landsväg. Skär tunna grenar av blommande träd på våren och låt dem blomma inomhus i en vas med vatten. Ställ en charmig gammal fågelholk på din mantel, och lägg bon om du kan hitta dem. Gör liberal användning av höstens lövverk för att ändra säsongen i ditt vardagsrum. Leta efter pumpor du kan koppla upp med vintage gård bilder. Pile en korg med kottar i vinter. Visa en ren gammal honungskaka med vintage vaxljus för att markera din upptäckt. Naturliga objekt är gratis och tänkt att bytas ofta för att hålla en ny kvalitet till rummet.

Annan artikel

 • land teman gardin återkoppling idéer
 • hur du vill visa glas
 • goda idéer för metallramar säng
 • hur man målar bokstäver för att göra mitt barns namn på förskolan
 • ven klippa travertin projekt
 • idéer om målning formica
 • Hur gör jag lådan en duk?
 • hur man håller gardin ringar från fångst
 • fönsterfoder idéer
 • häftiga idéer för en tonåring pojkrum
 •