inredningsidéer för sjön stugor

inredningsidéer för sjön stugor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-27

Först och främst bör sjö stuga inredning vara ett hav av lugn. Inredning, inventarier och tillbehör ska uppnå en harmonisk balans mellan form och funktion. Du kan uppnå detta utseende genom att bestämma dina behov för ditt vardagsrum, där en budget och sedan prioritera vilka rum eller bitar kan kontaktpunkter. Eftersom sjön stugor tenderar att vara små, gör det mer meningsfullt att betona en eller två kontaktpunkter per rum och låter mindre tillbehör och detaljer för att fortsätta din design tema.

Palette

Lake stuga dekor börjar med naturliga material i rustik finish. Lätt smutsad och till och med färdiga trävaror ger ett rustikt utseende som lämpar sig för ett fritidshus. Hårdare utrymmena kan fresta vissa människor till att lämna väggarna vita, men det finns ingen anledning att hålla saker denna slätt. Försök istället att en neutral som solgult, ljusblå eller antik vit. Du kan lägga till mer färg genom att måla lister, golvlister, dörrkarmar och fönsterkarmar ljusare nyanser, som limegrön, lavendel, senapsgult, pumpa orange eller, i den franska stuga stil, svart.

Möbler

Inredning kan dikteras av utrymmesbrist, men det betyder inte att de behöver vara grundläggande. Använd två små Tabeller som soffbord, måla dem med en shabby-chic finish, och klä upp dem med blommiga eller paisley tyg. Stuga inredning integrerar ofta ränder, så försök marin-och-vit-randiga kuddar på antika vita korgstolar, eller ens en randig soffa. Använd små utrymmen kreativt. Skapa till exempel improviserade sittplatser genom golvet kuddar runt ett lågt ottoman. Använd mindre, lättare utemöbler, till exempel en fransk bistro som, i ett kök hörn för att omvandla den till en frukostplats.

Textilier

Lake stugor definieras ofta av sina textilier. Fasad bör låta ljuset komma in och för människor inomhus för att se utanför landskapet och åsikter. Anslut din naturliga miljö med din stuga inredning genom hängning växter genom dörröppningar eller plantering vildblommor i balkonglådor. Använd vintage, bleka och repurposed tyger som cafegardin, handdukar maträtt, dukar, omfattar kudde och även konst, omslag färgrutor runt dukar och hänga dem på väggen. Kasta mattor, mattor rotting, sisal mattor, orientaliska mattor och kuddar ger släta trägolv en skvätt färg och struktur.

Annan artikel

 • hur man kan dela en vägg med en gräns
 • hur man blandar metalliclack
 • hur det ska genomföras ett litet badrum
 • hur man installerar ett garage rörelsesensor ljus
 • hur man gör en mantel klocka
 • hur man utformar ett krig rum
 • hur man sätter tapet över keramiska plattor
 • inredning teman för barn
 • hur man tegel en innervägg
 • hur man kan inreda kök bänkskivor
 •