innerutrymmen inredningsidéer

innerutrymmen inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-23

Det kan vara överväldigande att bestämma det dimensionerande system som är inbjudande och återspeglar din personliga stil. Men om du anger en budget och upplägg behoven för de olika utrymmena i ditt hem kan du börja forma en lämplig inredning. Fundera några populära design och inredning tekniker för att ge ditt hem lite av elegans. Kom ihåg att inkludera favorit samlarobjekt, arvegods familj, fotografier och konsthantverk projekt som gör ditt hem unikt din

väggar och golv

En av de snabbaste sätten att skapa en dramatisk uttalande på ditt rum "väggar och golv. Du kan gå för dramatiska uttalanden och rum måla egna samordnad färger, såsom trendiga espresso brun med lavendel accenter eller den ständigt populära neutralt gult med vita knutar. Du kan också hålla väggar enklare, exempelvis i antika vita nyanser, men sedan lägga till visuella pop med en accent väggen i dämpade gröna, pumpa orange, Moody rött, senapsgult eller retro 1950 "aqua. Golven kan vara enkla, som lätt-färgade trä eller vanligt kakel, men då accentuerat med ljusa skinnfällar, mattor och kuddar golv. Du kan också göra om golv i hantverkare ytskikt, stort hus stil plankor eller terracotta plattor.

Möbler

Din hem inredning borde finnas med möbler som harmoniskt samman form och funktion. Denna filosofi inte kräver dock att någonsin möbel samordna med varandra. I själva verket kan den alltför matchas utseende göra en interiör ser alltför upptagen eller leriga. Istället plocka viktiga färger eller teman och använda möbler för att få titta tillsammans. Du kanske gillar en shabby chic look som funktioner vintage i krisdrabbade yta så som ett bleknat blommig soffa eller en rustik trä matbord. Du kanske föredrar en cool asiatisk modernt utseende med modulära möbler och rena linjer. Den gröna trenden är populär också, med möbler gjorda av naturliga material och ljus finish, samt åter utlovat stycken såsom gamla dörrar till soffbord eller en gammal diskbänk vände trädgård planter.

Tillbehör, förnödenheter

När accessorizing ditt hem inredning, börja med de bitar du älskar. Prova objekt i olika kombinationer, och gruppera dem efter färg, tema, material, form eller storlek. Du kanske rad en grupp av vintage mjölkflaskor ovanpå ett skåp i köket, eller fyll en flätad korg i badrummet med snäckor och koraller. Utilitaristiska tillbehör ett måste i en hemmiljö. Investera i en spegel med en hamrad tenn ram eller ljus som du kan flyta i en glasskål eller en sparsamhet butik kopp te. Belysning och armaturer förvandla ett rum. Markera en konstsamling med en remsa galleri-inspirerade mini-spotlights, eller gör din matsal titta mer bohemiskt med läcker ljuskrona. Textilier lägga till färg, mönster och textur till inredningen. Prova ljus bomull broderat tyg för café-stil gardiner, plädar i djärva mönster för sängar och kuddar med intressanta band, som frans eller pompoms, att klä upp soffor och stolar. Ta in naturen med dina tillbehör med växter på anläggningen står, vaser fyllda med blommor, lådor fönster håller örtagårdar eller skålar och tallrikar staplas med frukt.

Annan artikel

 • typer av tablett mönster
 • hur färga betong färgalternativ
 • DIY: keramiska plattor golv
 • typer av återvunnet trä
 • verktyg som behövs för en listen installation
 • hur man byter laminat bänkskiva med granit
 • hur man bygger billiga bokhyllor
 • gul kök idéer
 • hur man installerar teknoflor
 • designidéer för granit eller marmor kakel
 •