idéer för tropiska badrum

idéer för tropiska badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-19

Du fantiserar om lata, vilsamma dagar i en tropisk miljö. Även om du inte kan få möjlighet att spendera dina dagar med vila på stranden, kan du ta delar av ett tropiskt paradis i ditt hem, att skapa ett hem långt från stranden badrum reträtt. Använda fet vägg färger, enkla behandlingar fönster och tropiska dekorativa tillbehör, kan du förvandla ditt badrum till en låtsaslek havet tillflyktsort på mindre än en weekend

Börja med Walls

Lägg till ett stänk av tropiska färger på väggar, med färg eller tapet. Korall, rosa eller hav blues kan föra tropikerna till ditt badrum i några korta timmar av målning. Om du blyg borta från fet vägg färg, överväga en jordnära nyans och lägga tropiska detaljer med tapet gränser eller en vägg av strand tema-tapet. Bakgrund eller gränser kan funktionen snäckskal, palmer eller andra strand-tema detaljer. Var säker på att vad du än väljer är en färg eller design du och din familj kommer att vara nöjd med.

Fokus på Gardiner, fixturer och Rug

När du har fast på en vägg färg eller tapet, vänd er uppmärksamhet på ett duschdraperi (om du har ett behov av en), fönster gardiner, fixturer fläkt och en valfri matta. Om du använder ett duschdraperi, välj en gardin med en strand, väggmålning eller detaljer som skal eller palmer. Tänk på om du har använt enfärgade färg på väggarna, skulle ett dekorativt duschdraperi vara lämplig. Betrakta en enkel gardin, men om du har använt en dekorativ tapet eller gränser. Håll fönster behandlingar minimalt, fönsterluckor, vanligt gardinkappor eller fint vitt paneler räcker. Beroende på storleken av ditt badrum kan en takfläkt vara ett alternativ, liksom en bambu utseende badrum matta.

Lägg till dekorativa detaljer

När de viktigaste komponenterna i ditt badrum inredning projekt är på plats, kan du förvandla din uppmärksamhet på små detaljer som handdukar, bilder och andra dekorativa inslag. Välj handdukar i en jordfärger eller tropiska annan färg än din vägg färg. Välj inramade utskrifter av strand och tropiska scener som flyter med dina väggar och duschdraperi. Överväg att köpa bambu eller mörkt tillbehör trä, såsom korgar och hyllor. Lägg till en glasvas av snäckskal och tropiska växter som sista finputsningen. När du reser till tropiska eller strand resmål, plocka upp souvenirer och andra teman objekt att slutföra ditt badrum tropiska inredning och att ha extra tillbehör på plats för att ändras från tid till tid.

Annan artikel

 • hur man väljer färger badrum färg i lila och hallon
 • kan jag linje ren med standard draperi tyg?
 • Så lägger frigolit i glaserade krukor
 • hur man installerar tall pärla styrelser
 • hur man gör en bambu stege
 • spa ser badrummet idéer
 • duntäcke riktningar
 • typer av tablett mönster
 • typer av kinesiska Cloisonne
 • installation av kant plattor golv
 •