idéer för att dekorera sovrum

idéer för att dekorera sovrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-26

Av alla rum i ditt hem, bör ditt sovrum speglar din mest kreativa jag. Det är en mer privat utrymme, så använd färg, textur, ljus och mönster för att göra det en uttrycksfull reträtt från världen. Du kan göra en enkel sovrum uppdatering genom att måla väggarna och byta ut textilier, eller så kan du investera i en full översyn av sovrummet. Hursomhelst, se till att du prioriterar din bekvämlighet och potential olika behov av utrymme, vare sig det är ett hemmakontor eller en lekplats för barn i lekåldern

väggar och tak

Den snabbaste vägen att göra en dramatisk skillnad i ditt sovrum inredning är med väggar och tak. En ny färgskikt kan räcka för att lägga till en ny glans till utrymmet, men varför inte experimentera med färg också? Prova en accent väggen i en trendig färg som pumpa orange, dämpad grön eller retro aqua. Gå shabby chic med nödlidande antik vit, eller sikta på bohemiska modern med spräckligt Medelhavet blått och grönt. Hoppa på ekodesign tåget med naturliga material och ytskikt, eller blanda i lite fet röd för en modern asiatisk utseende. Du tak kan vara vit eller det kan har en målad kant. Du kan också hänga en väggbeklädnad, blad, skir tyg eller myggnät för att lägga dimension.

Möbler

Ibland sovrummet kan bli rörigt med alla dina pågående projekt och papper. Utveckla ett system för dina saker så att du kan låta möbler och accessoarer att lysa igenom. Efter redigering din nuvarande tillhörigheter, investera i möbler som erbjuder dold förvaring alternativ, såsom sängar i lådor eller korgar undertill, ottomaner med lock som öppna eller Armoires och garderober. Fyll skåp och hyllor med korgar, hinkar, lådor och burkar för att hålla allt från lakan till smycken. Välj en sängstomme med stil, till exempel en smide antik som du målar vintage vit eller fyra vinjettbild som tillåter dig att drapera den med tyg.

Textilier

Ditt sovrum textilier kan bära sitt utseende. Använd filtar, plädar, täcken och örngott som uttrycker din stil. Detta betyder inte allt behöver matcha. I själva verket trendiga shabby chic look betonar omaka sängkläder och den ständigt populära franska land ser innehåller lager av mönster som ränder, Paisley, blommor och toile. Solskydd kan vara djärv och dramatisk, men den mörkare eller tyngre material kan mindre naturliga ljuset flöda in. Om du vill ha en lätt, luftig titta, prova cafe stil gardiner som du hänger delvis ner i fönsterramen, vilket gör att den övre delen av fönstret för att förbli avslöjats. Prova asiatiska sätt och använda en hopfällbar skärm med genomskinligt papper som ditt fönster täcker. Skapa olika boende i ditt rum med textilier såsom en variation av golv kuddar runt ett fönster eller ett inkast matta placeras framför en fåtölj.

Annan artikel

 • hur man hänga pärlor för dörröppningar
 • hängande en afghansk på väggen
 • marmor damm & lime tvätta
 • hur man använder sammanställning på att dekorera
 • hur man gör över din garderob
 • hur man gör en Crewel arbete täckmantel för en dyna
 • inredningsidéer för när en bror och syster delar badrum
 • vad är skillnaden mellan glödande & lysrör?
 • hur man gänga en gardin travers stav
 • hur man kan inreda en köksö med stil
 •