hur man kan inreda en foajé med en västerländsk stil

hur man kan inreda en foajé med en västerländsk stil

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-05

Folk från Lone Star State är förtjusta i att förklara, "Allt är större i Texas. " Som sagt, måttlighet och uppmärksamhet på skalan har viktiga roller när du inreder ett västerländskt foajé. En foajé fungerar som en av de främsta välkomnande inslag i de flesta hem, och det borde hjälpa direkt gäster mot de viktigaste livsrum. Västra riksregalierna fans bör välkomnar möjligheten att stoltsera deras kreativa inredning, men regera i impulser för att skapa en sensorisk panikartad flykt så snart dörrarna öppna

Du behöver:.
Detaljerad plan över foajé.
Hyllor, krokar och andra fixturer (efter behov).
Surface-vänliga galgar.
Västra minnessaker och konst.


1.
Gör en detaljerad plan över din foajé. Noggrann bedömning av form, mått och belysning. Ta hänsyn till hur mycket utrymme du kommer att behöva för dekorativa fixturer såsom stativ, hyllor, krokar, konstverk och sittplatser.
2.
Ta inventering av det dekorativa funktioner som du vill display. Detta inkluderar väggbeklädnader, antikviteter, regalier och konstverk. Ha ett öppet sinne. Om du inte är ägna foajén till en viss västerländsk motiv, kan en blandning av västerländsk samlarobjekt förbättra en foajé bäst. Artefakter från Sydamerika till vissa områden i Kanada kan vara iögonfallande alternativ. Dessutom har du många alternativ för omsluter American Indian bildspråk i motivet. Gör inledande bestämningar av var att placera dessa poster för bästa visuella effekt.
3.
Redigera poster som skall visas upp i foajén till en ytterst små. Tänk på att många dekorativa västerländska objekt kan finnas utrymme-ätare, vare sig de mössor, stövlar, sadlar eller lassos. En eller två stora, fantasieggande föremål såsom styra horn eller en rodeo bälte kan förankra ett tema foajé utan bogging ner det med en Tumbleweed av samlarobjekt. En tjock västerländskt matta i farstun är ett enkelt men kraftfullt sätt att transportera temat.
Håll dekorativa föremål med god smak. De "vilda, vilda västern" tjänat verkligen sitt rykte. Du kan ha en imponerande samling av äkta cowboy pistoler och gevär, men foajén är kanske inte den bästa platsen att visa dem. Besökare kan avskräckas av dem, liksom all öppen hyllningar till upplevda "outlaws. "För en västerländsk tema foajé, låt konstverk som väcker naturlig skönhet företräde framför individuella personligheter porträtteras av storheter som John Wayne eller Clint Eastwood.
4.
Välj primära och sekundära färger för foajén, ett friläge och andra ljusa. Håll färger enkel. tonerna av sand, jord, kohud, blod och himmel dominerar västra färgscheman. Tänk silver och turkos som accenter.
Välj nyanser som passar ihop med din Western dekorativa inslag och hjälpa dem att sticka ut. Till exempel kan en häst filt vävd i klara nyanser drapera en mörk trä räcke, en sadel läder stol eller en grov-huggen pall med stor framgång. En strategiskt placerad samling av hästskor och Sheriff's märken kan vara allt du behöver för att göra enkla turkos och väggar tan tilltalande för ögat. I en annars jord-tonas utrymme kan ett inramat version av en västerländsk stats flagg (nuvarande eller historiska) gör ett djärvt uttalande. Native American mattor eller sten som eldas med keramik kan lägga till några nödvändiga stänk av färg. Raw läder accenter (samlarprodukter objekt eller sittplatser) lägg textur till foajén inredning.
5.
Ge din dekorativa impulser fria tyglar. Använd hölster att innehålla snittblommor, spottkopp att hålla paraplyer, sporrar starta bifogas trä plankor för klädförvaring, faux oljelyktor som ljuskälla, eller boskap rep som ett alternativ till listen runt väggarna.
6.
Blend det bästa av dina återstående västra regalier i andra delar av hemmet. Detta främjar en känsla av dekorativa kontinuerligt, med foajén fungerar som de tematiska ingång. Foajéer bör utföra gäster från ytterdörren till andra inbjudande rum. Så medan ett gammalt uppsättning salong dörrar kan vara pittoreskt, kunde de också lätt förringa det första intrycket av ditt hem om du placerar dem tafatt, så att de hindrar trafikflödet.

Tips och varningar


 • Om du inkluderar bilder i västra-tema foajé inredning, anser de dekorativa fördelarna med att strikt hålla sig till ett svart-vitt politiken.
 • Kontrollera att västra minnessaker spelar inte begränsa säker passage genom foajén.
 • Cactus växter är passande accenter till västerländsk foajé inredning, men kom säkerheten i fokus.
 • Secure dekorativa föremål på hyllan ovanför knät nivå för att undvika brott och personskador.
 • Annan artikel

 • förbereder plast för färg fylla
 • kul dörrmatta idéer
 • hur man byter ett rum design
 • hur man sparar pengar på elräkningen med persienner
 • hur man bygger en bild hylla
 • hur du väljer möbler för små utrymmen
 • casual gardin idéer för ett ljust rum
 • om medelhavsstil hem
 • hur man hänga klipp för fasader
 • checklista för ny lägenhet möbler
 •