de bästa sätten att dekorera ditt badrum

de bästa sätten att dekorera ditt badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-03

Ytterst är det bästa sätten inreda ditt badrum kommer att sammanföra form och funktion på ett sätt som kompletterar din unika stil. Det finns några trender i badrum inredning som innehåller snygga finish, intressanta färgkombinationer och coola tillbehör samt nya metoder för design. Du kan vända ditt badrum makeover som en helg verksamhet, bestående av byta ut textilier och delta i en gör-det-själv-projekt, eller kanske du vill satsa mer tid och pengar i ett badrum redesign.

Spa badrum

En av de hetaste trenderna i badrum inredning är spa design. Om du har budget för det, kan du investera i ett badkar eller en jacuzzi. Line en ångdusch med tunnelbana kakel, eller gå för den senaste lyxiga inredning, såsom piedestalhandfat och regn-stil duschmunstycken. Utöka spa se till badrummet tillbehör också. Prova hög handdukar tråd räkna och tvättlappar gjorda av egyptisk bomull. Fyll glasflaskor med high-end hopkok för ansiktsbehandlingar, massage och peeling. Skapa en lugnande atmosfär med aromterapi ljus och dämpad belysning.

Ekodesign badrum

Den gröna rörelsen har drabbat badrum inredning big time. Plattor tillverkade av återvunnet glas eller annat material är vackra på väggar och golv, eller användas som en accent. Ekologisk bomull textilier i oblekt och krämig nyanser lägga till en sval minimalism till en miljövänlig badrum. Betona naturen genom att låta naturligt ljus strömma in, antingen genom att placera café-stil gardiner halvvägs ner i fönstret eller genom att använda genomskinligt material för att täcka fönstret. Häng en ånga-älskande fabrik i hörnet eller plantera en liten blomlåda örtagården för en grön utsikt. Använd skåp och hyllor i naturmaterial, helst trä, och ge dem en miljövänlig lack som avslutning. Använd glasflaskor och behållare i stället för plast och kära och fyll dem med ekologiska och helt naturliga tvålar, krämer och andra toalettartiklar. Flätade och rotting korgar kan hålla upprullad sängkläder och andra förnödenheter badrum.

Moderna badrum

Den moderna utseende är populärt i badrum, där många människor föredrar eleganta ytor och minimalistisk stil. Bryta upp ett badrum av alla vita väggar, bänkar och golv med några ljust randiga handdukar eller en accent vägg i trendiga limegröna eller pumpa orange. Gå asiatiska modern med ljusa jordfärger, japanska skåp och en lykta för belysning. Lägg till en touch av bohem modernt med en cool ljuskrona och abstrakt väggen konst. Håll ser luxe med designade armaturer i glas, rostfritt stål och trä målad med en blank yta.

Annan artikel

 • hur man utformar en adress plakett
 • hur man kan inreda inredning dörrkarmar
 • hur man installerar bambu golv med klammer
 • hur man dekorera med en grön faux marmor bänkskiva
 • hur man gör terrazzo golv glänsa
 • vad är ark vinyl?
 • hur man skapar glam för ett hemmakontor
 • american säng storlekar vs Brittiska
 • hur man installerar laminatgolv på väggarna
 • hur man målar över epoxifärg i en hög vattenhalt inhägnat område
 •