billig fönster behandlingsalternativ

billig fönster behandlingsalternativ

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-16

När du tittar ut genom fönstret, är ramen runt din uppfattning ditt fönster behandling. Förutom att privatlivet och skugga, fönster behandlingar är också en estetisk del av rummet. Försök att ändra din design perspektiv genom att välja en billig, enkel fönster behandling för alla rum

No-Sy alternativ

Om du inte vill att dra ut symaskinen men behöver en pick-me-up för ett speciellt tillfälle eller ett lätt slag av färg rekommenderar HGTV. com cheesecloth att skapa omedelbar fönster intresse. Samla ny hårdvara, om så önskas, att hänga den färdiga gardiner, clipsmodell gardin krokar och kallt vatten tyg färg i din färg val. Börja med att installera hårdvara, om du inte använder stavar på plats redan. Därefter skär den cheesecloth att önskad längd. Dye tyget enligt paketets anvisningar och torka helt. Slutligen, klipp det färgade cheesecloth att ridån krokar.

Lägga till detaljer

Kanske har du en enfärgade, enkla tab-top panel gardin men du vill klä upp den. Better Homes and Gardens föreslås flera enkla tillägg eller tillbehör kan du lägga till redan inköpta gardiner. Ett enkelt tillägg kräver stencil bokstäver efter ett namn eller inspirerande ord, eller en stencil design och tyg färg. Tejpa schablonen bokstäver på tyget i önskat område och tryck måla in i utrymmen med en borste. Detta kommer att fungera särskilt väl för att anpassa en tonåring sovrum. Samma förfarande fungerar för en stencil design som blommor eller geometriska former. Ett annat alternativ använder några av dessa avviker knappar du har samlat in under åren. Ordna knappar in på en fin mönster i hörnen eller kring gränser gardiner och sy eller limma på plats.

Repurposed Tyg

Tyg är grunden för de flesta alternativ fönster behandling, så leta efter en rabatt par av dukar. Du kan hitta en rektangulär stil som passar räkningen som ridån biljettpris, inte bara på grund av dess tilltalande mönster men dess perfekta formen. Country Home online säger börja med att sy en serie metallringar på den kortare, överkanten av både dukar. Sedan binder dem på stången eller placera varje ring på en vägg krok. Det är lika lätt som att eftersom kanterna av dukar redan är klar.

Annan artikel

 • hur refinish köksskåp i antikvit
 • hur man gör förgyllda fönsterluckor
 • hur du tar bort mögel från en bil lackytan
 • hur man använder en dra teknik för att måla dina väggar
 • typer av ull mattor
 • hur man väljer sovrum måla färger i svala nyanser
 • hur man bifoga en säng kapell till en säng
 • hur du lagrar bilder i lådor
 • hur man täcka gamla 12x12 akustisk märla på takplattor
 • hur decoupage papper på en plast strömbrytare plattan täcka utan rynkor
 •