barnens sovrum dekoration idéer

barnens sovrum dekoration idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-18

Den praktiska sak om dekorera ett barnrum är att det inte har att matcha resten av ditt hus. I själva verket kan det ta ett eget liv uttrycka ditt barns intressen och hobbies. Arbeta med ditt barn om att skapa ett utrymme han kommer att älska, och använda dessa tips för att komma igång. Tänk på att ditt barns rum vara om roliga och uttrycka sig själv och vara något han ska vara stolt att kalla sin egen

Mural

En väggmålning är ett sätt att lägga till en touch av unikhet till ett rum. Gör det själv, eller anlita en vän som är särskilt bra på konst. Måla en bild från ditt barns favorit berättelse eller film, en scen av barn spelar fotboll eller baseball, anteckningar musik eller ett barn gör balett. Denna grundläggande idé kommer att omvandla annars tråkig vägg till ett verkligt unik plats.

Bakgrund

Du kan köpa tapeter väggmålningar för att täcka ena sidan av rummet för mindre än $ 200 (se första Resurser länk). Du kan också titta på din lokala barns butik för fler idéer. Använd en karta för att hjälpa lära ditt barn om världen, en bild av utrymme eller träd för en touch av det vilda.

Målning

Måleri ett barns rum ofta lägger till en känsla av deras äger rum. Tillsammans väljer en färg de ska vara glada över och att du godkänner. Hyr en målare eller anlita i projektet tillsammans. Tänk bara på att att bort tejpen hörn av rummet så att du inte smeta färg i taket eller i dörren sätt. Skapa stripes genom att tejpa från väggen var 6 inches eller så och fylla i alla andra rum

Måla en Sky

Du kan måla ditt barns rum helt -. Till och med taket. Ge taket en ljusblå grundfärg och sedan med några svampar doppade i vit färg, göra små moln. Lägg till en sol i ena hörnet om du vill. Du kan också använda stenciler (finns på alla hem leverans butik) för att lägga till platsen, vilket gör fåglar eller andra naturliga objekt. Skapa en natthimmel med mörkt blå eller svart färg och prick vit eller silver färg för att skapa stjärnan effekt. Lägg till en måne i hörnet om du vill.

Vinyl Dekaler

Vinyl dekaler är en levande, icke-permanent sätt att byta upp utseendet på ett rum. Finns i alla storlekar och praktiskt taget alla design, kan det ta en vägg från murrigt till spännande direkt. Det bästa är att den som söker det inte behöver konstnärligt vara benägna. Och när du eller ditt barn är trött på utformning, kan den enkelt tas bort. Se det andra Resurser länken för mer detaljer.

Sortera

Inbyggda hyllor eller diskar ett sätt att organisera ditt barns rum och minimera röran. Du kan också köpa relativt billiga möbler som matchar ditt barns smak i Big Lots, Wal-Mart, Target och Ikea. Utse områden för att lagra vissa uppgifter så att varje sak i ditt barns rum kommer att ha en plats att gå.

Annan artikel

 • tapeter och tak idéer
 • vilken typ av färg som ska användas på nylon matta?
 • Hur konvertera en lätt uttag till en plugg
 • hur refinish Skåp & bänkskivor
 • hur man täcker tapet med tapet
 • hur man matchar mina bänkskivor i granit med mina golv
 • hur man kan bli av fjäder löss i en monterad fågel
 • hur man köper ett bord rund mat
 • utanför dekoration idéer
 • hur man tråd utomhus rörelse ljus
 •