asiatisk heminredning idéer

asiatisk heminredning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-25

Asiatiska heminredning kretsar kring flöde och harmoni. Inom dessa parametrar, men har du gott om utrymme för att experimentera och kreativitet. Du kan skapa ett asiatiskt tema i ditt hem genom några enkla tillägg av tillbehör och konstverk, eller så kan du investera mer tid och pengar i en full-home makeover. Kom ihåg att göra det ser din egen genom att lägga iögonfallande samlarobjekt, arvegods familj och fotografier på ett sätt som fortsätter inredningen är flödet

Palette

De asiatiska Paletten börjar med jordfärger. Allt från lätt smutsad trä till djupa mahogny och rosiga körsbär är hemma i asiatisk design. Svart är en annan vanlig faktor som ofta används som en accent, till exempel med svart lack ramar eller svarta detaljer i bonader och textilier. White är inte lika vanligt, men krämer, elfenben, beige och andra bleka jordfärger är typiska. De flesta asiatiska interiörer punsch upp havet av neutrala med några djärva accentfärger, ofta röd, klarblå, persimon orange och mörkgröna.

Möbler

asiatisk dekor stilar har många typer av möbler, men ofta består av mestadels naturmaterial som trä, sten, papper, bambu och lera. Möbler är stabil och väl utformad, men kan också vara relativt lätt, så att delar som skall ordnas enkelt för olika användningsområden. Futon som konverterar från en soffa till en säng är ett klassiskt exempel på denna tradition, liksom trevikt vägg skärmar som omvandlar från att vara solskydd till rumsavdelare. Skåp, garderober och hyllor innehåller ofta flera lådor och hyllor i olika storlekar, så att du kan dra nytta av dold förvaring samt hyllor display. Låg, är möbelmoduler populär, på grund av dess mångsidighet och att den tillåter utrymme för att vara mer öppna och naturligt ljus flöda genom inlandet.

Tillbehör

asiatiska tillbehör är mångsidiga, allt från kinesiska antika keramik till tibetanska vägg rullar, skålar japanska lergods till koreanska tecknad konst. Tillbehör kan återspegla den asiatiska filosofin om yin /yang, juxtaposing kontrasterande bitar i en intressant tablåer. Till exempel kan du ställa slät lack keramik på en grov rotting matta eller ljusa svarta stenar i en vit tekopp. Belysning är en annan fråga, med lyktor, nyanser papper och genomskinlig fixturer ge hem inredning ett varmt sken.

Annan artikel

 • hur man installerar laminatgolv på väggarna
 • lista över förnödenheter som behövs för att göra en lampskärm
 • Utsmyckning idéer för en cubby hus
 • faux marmorering riktningar
 • hur man gör ett kuvert ur 8,5-av-11-tums papper
 • hur man kan blanda matt och platt Valspar färg
 • hur man lägga keramiska plattor över plastgolv
 • hur man målar infällda lampor
 • installation av akustiska paneler
 • exempel på en militär skugga låda
 •