Utsmyckning sydvästra

Utsmyckning sydvästra

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-04

För människor som gillar en dekor som är lite mer eklektiskt, men ändå hemtrevliga, är sydvästra stil perfekt. Sydvästra inredning bygger på den rustika mexikanska inflytande men det speglar också en del av de inhemska traditionerna naturligt i regionen. Det är enkelt att lägga till några sydvästra tillbehör för att ge ditt space ett nytt utseende, eller så kan du investera i en full Egentliga-inspirerad home makeover från arkitektoniska särdrag och landskapsarkitektur till inredning och tillbehör

Palette

Mycket av sydvästra stil kan uttryckas genom sin unika palett. Jordfärger och naturmaterial utgör kärnan i denna stil, som sedan värms upp med rustika röda och guldgult. Cool toner såsom djupa gröna och indigo arbete som accenter. Det övergripande utseendet ska vara rustik, slitna och nödlidande i motsats till glänsande och fräsch. Antika vita och krämer fungerar även bra i ett sydvästra interiör, lättar upp de mörkare burgundies, röda rost och djupa apelsiner som ofta dominerar.

Möbler

Stor, träbitar är populära i sydvästra stil. Leta efter skåp, hyllor, skåp och garderober som har sluga detaljer som gravyrer, sniderier, handmålade trim, utarbeta finish, chunky hårdvara eller inbyggda nischer som visas områden. I sovrummet, badrummet och köket, material som smide, blått glas, rustik inredning och terrakotta eller Saltillo kakel lägga Sydvästra krydda. Utemöbler är en annan Sydvästra favorit. Prova en brand grop omgiven av smidesjärn stolar eller en mosaik-toppad tabellen nära en kaktus trädgård.

Tillbehör

sydvästra tillbehör, med sina djupa färger och djärva mönster, göra ett uttalande. Skinnfällar och området mattor kan vara ett rum kontaktpunkt, särskilt om de har tribal design och hantverk. Naturliga material såsom korgvide, rotting, sten och lera är idealiska för accenter. Använd en brun eller röd lera skål för att visa mogen frukt i matsalen, eller en variation av stenar runt en vintage blå flaska för att klä upp en öppen spis manteln. Väggdekorationer featuring öken landskap, raviner, grottor eller kaktusar tar sydväst till ditt hem. Använd rustika träramar för att visa konst samt familj photographs. Create en "Nicho", eller en nisch, som är en klassisk Sydvästra och mexikanska design element, med hjälp av lister eller smidesjärn stöder under en hylla. Stack ljus, blommor, grannlåt eller sentimentala punkter för att skapa ett altare.

Annan artikel

 • hur du väljer ett färgschema för ett familjerum
 • kreativa idéer för heminredning
 • tvättråd för en mink filt
 • hur man köper utmätningar i New Jersey
 • hur det ska genomföras ett rum
 • Hur du sätter en ljus hylsa i en rörelsedetektor
 • rum partition idéer
 • hur man gör unika gardiner använda handdukar & klädnypor
 • hur man gör små förbättringar i ditt hem
 • Hur man väljer färg på fluorescerande lampor
 •