överkomliga inredningsidéer

överkomliga inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-19

dekorera ditt hem eller kontor behöver inte inkludera köpa en ny vardagsrum som, målningar från ett galleri eller dyra färska snittblommor varje vecka. Om du söker igenom vad du redan har, utnyttja din och dina vänners bearbetning förmågor, klipp ut röran du inte vill visa på och välja krukväxter som kommer att pågå, kommer du vara på god väg att skapa ett bekvämt boende eller arbetsutrymme fullt av objekt med mening-och en plånbok fortfarande full av pengar.

Sy din egen

Oavsett om du är nybörjare på sy eller en skräddarmästare, kan du lägga stil till varje rum billigt med hemlagad textil objekt. Nybörjare kan sy överdrag för gamla kuddar eller lång, draperingar gardiner och matchande hushållspapper, medan mer avancerade projekt kan innehålla soffa täcker, afghan filtar och även små gobelänger vägg. För att göra detta till ett verkligt överkomligt dekorera idé, att vänja tyg från sparsamhet butik i stället för nya dyra tyg. Bilar lakan, filtar och stora kläder kan lätt förvandlas till ett hem eller kontor dekoration.

Live Beauty

Lägg till en touch av liv till en intetsägande rum med krukväxter. Det finns ingen anledning att bli dyrt, exotiska växter. Snarare få prisvärda växter som är lätta att hålla i god hälsa, eller få klipp från en vän och rot ditt eget växter. Du kan vanligtvis hitta dekorativa krukor på sparsamhet butik, eller du kan få billiga lerkrukor och måla dem själv. Varje rum kommer att gynnas av pigg luft och vackra bladverk av friska krukväxter.

Visa Ordinary

Titta igenom vad du redan har för att dekorera inspiration. Kanske har du porslin porslin som kan användas för att dekorera. För en retro-look, hänga upp gamla skivomslag. Om du har ett barn, ram en av hennes teckningar i en kvalitet ram och häng upp den på en tom vägg. Använda vad du redan har att dekorera med kommer inte få dig tillbaka mycket: Det kommer antingen vara gratis, eller bara kosta lika mycket som en bildram eller väggmontering

Elegant Glesa

ibland, det bästa alternativet för. dekorera ett rum är decluttering den, vilket kommer att lyfta fram sina bästa egenskaper. Låt det stora fönstret lysa genom att ta bort föremål från fönsterbrädan. Rengör tidningar, lådor filmen och andra skräp från kvalitet trämöbler. Om du tycker att decluttering lämnar rummet för nakna, för att använda ljus och torkade blomsterarrangemang lägga intresse till rummet.

Håll en Craft Exchange

Om du har vänner som är listig, håll en dekorativ hantverk utbyte. Var och en av er kan göra multipler av en farkost som du är bra på, och sedan byta hantverk så att du hamnar med dekorationer från alla dina vänner. Inte bara kommer de objekt dekorera ditt hus vackert, kommer de också har affektionsvärde. Några prisvärda hantverk idéer för utbyte inkluderar korsstygn, stenciler trä, målad keramik och inramade teckningar eller målningar.

Annan artikel

 • hur du tar bort primer från metallramar fönster
 • diy konsistens rulle
 • hur man mäter en tröstare
 • oljebaserad husfärg kontra vattenbaserad husfärg
 • hur man skapar säng gardiner utan en baldakin sängram
 • passera stav monteringsanvisning
 • hur man kan inreda ett badrum med svart kakel granitgolv
 • hur man väljer den bästa levande färg utrymme färg för inredning
 • hur man installerar en tre-vägs strömbrytare med dimmer
 • hur man stämmer en moraklocka
 •