hur man täcker skavanker på en betongvägg

hur man täcker skavanker på en betongvägg

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-17

Fläckar, fläckar, och fläckar på väggen är ett problem, men på en betongvägg, populär i både interiör och exteriör av bostadshus och kommersiella byggnader, ta bort dessa fläckar kan ibland vara ett särskilt problem. Rengöringsmedel kan fördärva ytbehandlingsmedel som används på betongväggen. På ofärdiga väggar kan rengöringsmedel orsaka missfärgning. Av dessa skäl, om du har fula fläckar på din betongväggar, försöker olika metoder för att täcka upp dem är en bra lösning

Du behöver:.
Affischer.
Bilder.
Målningar.
Inramat objekt.
Faux fönster.
Mattor eller draperier.
Tall möbler.
Paint.


1.
Täck fläck. Du kan göra detta snabblösning genom att hänga en affisch, bild eller målning. Du kan också hänga inramade samlarobjekt, såsom frimärken, mynt, löv, snäckor och hittade konst som metallbitar, drivved och kakel. Du kan också hänga ett faux fönster över området du vill täcka, en kreativ lösning som också skapar en brännpunkt på väggen. Ett annat alternativ är hängande mattor, tapisserier eller draperier, men istället för att bara spikning det tunga tyget till de konkreta, vill du skydda det med hjälp av specialgjorda stavar och krokar och hängande system, finns i alla hem förbättring butik.
2.
Använd möbler placering för att dölja fläckar. I sovrum, använd en byrå, garderob eller armoire. I vardagsrummet, en vägg Hutch, moraklocka, bokhylla, eller en liten kruka träd eller höga krukväxt. I matsalar, överväga en buffé, ett Kina skåp och även en vikskärm. Skärmen är konstnärlig lösning som finns i alla stilar, från billiga versioner kan du göra dig till en elegant japansk Shoji skärmar. För en fläck som är väldigt högt upp på väggen från marken, placera en golv till tak spegel över den där väggen. Stora speglar reflekterar ljus och gör rum verkar större.
3.
Prova vägg behandlingar som gör fläck mindre märkbar. Måla en grundfärg på väggen och sedan gå tillbaka över den med slumpmässigt färgblock, "gömma" den fläck i ett av blocken. Gör en faux finish, som kommer att göra fläck svårare att upptäcka än den skulle vara på en kal betongvägg. En annan metod är att sätta en väggmålning på väggen, måla rätt över problemområdet. Det kommer nästan försvinna i skönhet stadens silhuett, skog scen, undervatten marinmålning eller vilken bild du väljer.

Annan artikel

 • hur du ställer in en brand skål
 • muskovit använder
 • hur man kan förebygga problem rum målning
 • hur man skapar säng gardiner utan en baldakin sängram
 • inredningsidéer att göra ett hus rustik
 • hur man avsluta alträ
 • naturliga levande ner alternativ
 • hur man kan inreda inredning dörrkarmar
 • hur man väljer tyger färger och mönster för en kudde
 • hur man hänga sheers från rosetter
 •