hur man kan inreda en vit platta med guld fläckar på badrumsväggarna

hur man kan inreda en vit platta med guld fläckar på badrumsväggarna

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-09

Remodeling väggarna i ditt badrum är någon enkel uppgift. Byte av kakel innebär att ta bort den gamla kakel och installera helt nya plattor, både som innebär en avsevärd oreda och kostnader. Målning kakel är ett bra sätt att lägga intresse och nytt liv till ditt badrum utan krångel och höga kostnader för nya plattor. Du kan lägga till någon form av accent färg på ditt badrum med lite färg. Måla kakel vitt och lägga guld fläckar kommer att förvandla ditt badrum omedelbart

Du behöver:
Trinatriumfosfat.
Trasor.
Fine-slippapper.
Hörnslipmaskin.
Oljebaserad grundfärg.
Pensel.
Vit oljebaserad färg.
Liten konstnär borste.
Guld färg.
Uretan täckfärg.


1.
Rengör kakel noggrant med trinatriumfosfat (TSP). Applicera TSP till en ren trasa och skrubba kakel att ta bort alla tvålrester och rester som samlats på plattan under årens lopp. TSP kommer också matt glans på kakel, bättre förbereda det för färg.
2.
Sand brickor med fint slippapper. Skapa nog konsistens på kakel som primer kommer att sjunka i och hålla fast vid ytan. Sand större områden med en Hörnslipmaskin: detta kommer att göra jobbet mycket snabbare. Torka bort allt slipdamm med en fuktig trasa.
3.
Prime ytan av kakel med oljebaserade grundfärg. Oljebaserad grundfärg är slitstarkt och tål exponering för fukt från duschen. Applicera primer med en god kvalitet borste. Arbeta från toppen av kakel nedåt. Undvik iögonfallande penseldrag genom att hålla tillräckligt med färg på din pensel som du inte behöver fjäder i slutet av stroke. Låt primern torka.
4.
Måla plattor med en vit oljebaserad färg. Välj en högblank färg för att mest liknar keramik. Lägg på färgen på samma sätt som du har använt primern. Flera tunna lager kommer att vara mer hållbara än en tjock päls. Låt färgen torka.
5.
Doppa en liten konstnär borste i guld färg. Lägg försiktigt borsten på ytan av varje platta för att skapa en flecked effekt. Steg tillbaka ofta för att kontrollera ditt arbete. Fortsätt att lägga guld fläckar på hela väggen. Låt färgen torka.
6.
Täck plattorna med en uretan täckfärg. Uretan kommer att ytterligare skydda plattorna från vattenskador och repor. Använd en ren borste för att tillämpa topplack och låt det torka. Låt botemedel lack i sju dagar innan flitigt användande.

Annan artikel

 • hur man gör rustik lampskärmar
 • det bästa sättet att tillämpa bättringsfärg
 • hur man målar en pool stege
 • hur man byter en takfläkt till en armatur
 • hur att färga en beadboard
 • hur man gör veck och veck på en kudde
 • hur man skapar camping väggmålningar för barnrum
 • hur man refinish en brand stege
 • sportbar rum idéer
 • funky köksskåp idéer
 •