hur man installerar en topp granit fåfänga

hur man installerar en topp granit fåfänga

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-20

Installera en granit Kommod själv är mycket svårt om du pratar om en fullständig, massiv platta av granit. Det bör i allmänhet överlåtas till proffs. Har dock en behörig husägare ett annat alternativ: granit klinker, som kan installeras över befintliga fåfänga toppar med rätt förberedelser och material och ser lika bra ut som en massiv platta om du gör det rätt. Den svåraste delen är att klippa klinker, som kräver att du hyr en wetsaw som är avsedd för att såga sten

Du behöver:.
Vibrerande Sander.
80-slippapper.
Måttband.
Penna.
Nivå.
Granit plattor.
Wet såg.
Tunn-set murbruk.
Tandspackel.
Kakel distanser.
Oslipat injekteringsbruk.
Injekteringsbruk murslev (gummi).
Svamp.


1.
Bort diskbänken och andra hinder. Slipa existerande fåfänga ovansidan med vibrerande slipmaskin och 80-slippapper, tillräckligt för att ta bort den befintliga glans och smuts.
2.
Mät fåfänga topp på längden. Använd din penna och nivå för att markera över mitten, framifrån och bakåt. Om hålet för diskhon är i mitten, markera på båda sidor av den (fram och baksida) som om den inte finns. Ta linjen ner runt framsidan av fåfänga.
3.
Mät höjden på kanten av fåfänga topp, i fronten. Använd din wetsaw att klippa granit plattor till den höjden, skär nog att span framkanten.
4.
Spread THINSet murbruk över kanten, på ena sidan av den vertikala linjen som du har märkt . Tryck klippa granit plattor på plats, i en rad, som arbetar mot kanten och sätta distanser mellan dem. Gör samma sak på den andra sidan av linjen. Skär bitar i ändarna som behövs med din wetsaw. Omfatta hela framkant fåfänga.
5.
Spread THINSet murbruk över toppen av fåfänga, med din tandspackel. Sprid det bara där det finns utrymme att placera full kakel, lämnar en FN-kaklat omkrets runt hålet för diskhon.
6.
Tryck plattor på plats först längs framsidan av fåfänga topp (förutom vid diskbänken hål, om det inte finns plats där för full kakel), belägg dem med brickor som du hängde på kanten. Den främre av de bästa plattor bör täcka sidorna av den kapade plattor hängande vertikalt på framkanten. Kakel resten av toppen, utom runt diskhon. Lägg distanser mellan alla plattor. Se till topparna på de plattor är jämn.
7.
Lay full kakel, utan murbruk, runt kanten på diskbänken. Markera på plattor med en penna var nedskärningarna måste göras för att gränsen diskbänken. Gör märken runt 1 /4 tum tillbaka från hålet.
8.
Skär plattor för omkretsen av diskbänken, med din wetsaw. Bred mortel på ytan runt diskhon och ställ brickorna på plats, sätta distanser mellan dem.
9.
Låt alla brickor som. Dra ut distanserna.
10.
Spread oslipat injekteringsbruk över granit plattor ett injekteringsbruk murslev, tvinga in den i fogarna mellan plattorna. Torka bort överflödigt bruk med en fuktig svamp.

Tips och varningar


 • Använd skyddsglasögon när du använder din wetsaw.
 • Annan artikel

 • hur man skall avgöra rent silver eller plåt
 • hur man kan räkna kvadratmeter för målning väggar
 • hur du tar bort färg från Barbie
 • bad tema idéer
 • hur refinish kranar metall antik i Plum brun
 • Hur man monterar en yttre lampan i taket
 • hur man kan inreda ett vardagsrum i Devil rött och orange sommar
 • hur man skapar vägg bokstäver
 • hur man designar insidan av ditt hus
 • hur man utformar anpassade kolumner
 •