hur man använder en stege eller trappstege som hemma du00C3 u00A9 cor

hur man använder en stege eller trappstege som hemma du00C3 u00A9 cor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-15

Som händig som det är, kan en stege vara mycket mer än bara en klättring och nå verktyg. Det kan införlivas i hemmet som ett designelement, möbeln, och lagring hylla eller som ett sätt att visa hem du00C3 u00A9 cor. Den kan användas i alla rum i huset och kan målas med olika tekniker för att skapa intressanta bitar som matchar rummets du00C3 u00A9 cor. Kolla in hur nedan

Du behöver:.
Posters
Bilder.
Målningar.
Inramat objekt.
Faux fönster.
Mattor eller draperier.
Tall möbler.
Paint.


1.
DRAPERA IT. Öppna trappstege och täcken drapera, plädar, dukar, handdukar, löpare, doilies, sängkläder, förkläden, etc. över stegpinnar.
2.
Plantera det. Ta bort den bakre änden av stegen och förankra till toppen av väggen, samtidigt som stegpinnarna parallellt med golvet (så att objekt inte glida). Placera krukväxter på pinnar och stege upp.
3.
LEAN IT. Placera en stege upp mot bokhyllorna i ett familjerum eller den. Även om du inte använder den, ger den rummet ett bibliotek känsla.
4.
hänger den. Skär en stege ner till 3-meter eller så (eller använd en kort stege), gör att du hålla tre hela stegpinnar i takt. Lägg krokar till stege slutar, krok på en tung kedja och hänga från taket från vippbultar. Häng stor anläggning krokar på pinnar och hänga kastruller och stekpannor.
5.
Tabell IT. Använd två kort eller medelstora trappstegar som bas för ett hantverk bord, arbetsbordet, sidobord, catchall bord, etc. Toppa med trä, marmor, glas, fiberboard osv
6.

BEJEWEL IT. Öppna en stege eller ta bort baksidan av stege och mager eller ankare på väggen. Hang smycken, band och halsdukar på stegpinnar, eller lägga dubbelsidig krokar på pinnar och hänga börsar.
7.
Boka det. Öppna en trappstege och plats tätt intill en vägg. Sätt styrelser genom stegpinnarna och fäst för att hålla dem stabila. Lägg till böcker.
8.
Visa det. Öppna en trappstege och plats i önskad plats. Sätt styrelser genom stegpinnar och fäst för att hålla stabil. Lägg till vaser, krukor cookie, statyer, blomsterarrangemang, kuriosa, semester inredning och andra samlarobjekt till hyllorna.
9.
Tända den. Öppna en trappstege och sätta brädor genom stegpinnar. Fyll hyllor med ljuslyktor och ljus upp. Ljuslyktor kan också placeras direkt på stegpinnarna (se bara till att du bifogar ljuslyktor med klibbiga prickar-finns något liknande) ha tillgång till säkra
10
skiktet. . . Öppna en trappstege och ställa i önskad plats. Skruvkrokar i stegpinnar och sidor av stegen. Häng kappor och halsdukar. Sätt styrelser genom stegpinnar att göra hyllor. Lagra hattar, handskar, väskor, etc.
11.
Lagra den. Öppna en trappstege och sätta brädor genom stegpinnar. Lagra parfym, nagellack, toalettpapper, vitvaror, och bara om något annat du kan tänka dig.
12.
Lysa. Använd en stege ensam som en skulptur eller brännpunkt antingen genom att luta den mot eller hänga den på väggen. Passar bra konstverk.

Annan artikel

 • hur man täcker stolsdynor
 • traditionella fönster behandlingar
 • hur man lägga keramiska plattor på ett tak
 • hur höga topp konsistens färg
 • Hur återanvändning jag min bakgrundsbild?
 • hur tätning & måla masonit fasader
 • hur man gör drivved till heminredning
 • hur man byter ett skåp i ett arkivskåp
 • interiör-design färg regler
 • källaren boyta målning idéer
 •