heminredning sprutlackering tekniker

heminredning sprutlackering tekniker

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-29

Spray-målning kommer att påskynda en färg jobb. En airlesspruta kan användas för att måla väggar, tak och trim. Sprutor kommer att ge en snabb, även päls, men de kan också lämna tung driver och bottnar i färg om det används felaktigt. Måla sprutor skapar också måla damm som kommer att sätta sig på allt som inte är täckt

Förberedelser

Ställ in ditt område innan du börjar. Du måste ta bort alla möbler och bonader från rummet som du arbetar i. Använd plast eller papper skydd för att täcka hela golvet. Armaturer kan lindas med plast och tejpade. Ta bort utlopp täcker och täcker försäljningsställen med tejp. Dina fönster kommer att behöva täckas med plast och alla trim helt täckt.

Practice

Öva med hjälp av en spruta på en skrot bit trä eller gips. Färg kommer ur en spruta i hög hastighet och på hög volym. Om du upptäcker att alltför mycket färg som kommer ut, justera volymen-de flesta sprutor har en kontroll. Spray tips kommer också i olika storlekar. Det är storleken på hålet i toppen som bestämmer hur mycket färg kommer att flöda igenom.

Spray mönster

Du kan antingen spray vänster till höger eller upp och ner. Innan man trycker på avtryckaren på spolhandtaget, måste din hand vara i rörelse. Håll pistolen med spetsen pekande direkt på väggen eller i taket. Håll armen rakt ut och börja röra armen i den riktning som du ska måla. När du börjar röra armen, dra avtryckaren. Se till att du håller munstycket minst 10 inches från ytan. Efter varje pass, överlappar kanten med nästa pass. Av överlappande din färg, kommer du att bli mindre benägna att ha ränder eller missat områden.

Tak och väggar

Om du tänker på måla ditt tak och väggar, spraya taken först. Om du måla väggarna innan du målar tak kommer det att bli omöjligt att spraya taket utan en massa arbete för att täcka väggarna.

Använda en spray sköld för att undvika att slå i taket när du målar väggarna . Håll kanten av skölden i en liten vinkel mot väggen. Spray under skölden och inte spraya längre än till slutet av den. Spray inte är högre än 4 inches från taket. Använd en pensel och liten roller att skära i runt taket.

Ta bort tejpen och installera Outlet Covers

Ta bort tejpen från trimma inom två timmar efter sprutning. Leaving tejp på för länge kommer att skapa ojämna kanter eller tårar i din nya färg. Vänta tills nästa dag innan du byter ditt uttag täcker. Detta kommer att ge tillräckligt med tid för färgen att torka. Om du installerar täcker för tidigt, kommer de att hålla sig till färgen.

Annan artikel

 • hur du lägger till volanger på en kudde
 • Hur skapar jag en plan viktoriansk golv?
 • Graber mini-blind monteringsanvisning
 • hur man installerar matta plattor på trappor
 • takfläkt problem
 • hur man gör panelgardiner med en halsduk
 • Hur konvertera infällda lampor till mini hängande lampor
 • hur man utformar ett virtuellt kök med hickory skåp
 • Utsmyckning idéer för en 1970-modell hus släpvagn
 • hur man målar två färger på en vägg utan en stol järnväg
 •