om att måla ett konkret vardagsrumsgolvet

om att måla ett konkret vardagsrumsgolvet

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-26

Om du råkar ha eller planerar på att ha ett betonggolv i ditt vardagsrum, är chansen att du kommer att vilja sätta någon typ av finish på den. Om inte annat bör det vara tillslutet för att förhindra ditt golv från ackumulera fula fläckar. Ett betonggolv, eller några konkreta yta för den delen, är en slitstark och kostnadseffektivt golv alternativ. I vardagsrummet kan det ses som en tom duk bara väntar på dig att sätta din fantasi för att arbeta, skapa en ny och spännande fokus i ditt vardagsrum.

Effekter

Till skillnad från andra typer av golv, gör konkreta du överväga många alternativ för den stil du vill skapa för rummet. Betonggolv kan målas vilken färg som helst, olika former och mönster kan också vara monterad. Varje form av färg kan användas, men det är klokt att använda färg som är avsedd för betong. Det rekommenderas också att en sealer appliceras efter målning för att hindra färgen från flisning. Ett annat alternativ är att etch eller gravera in det och sedan fläckar det, eller bara gälla fläcken och GRUNDPOLISH.

Design

Betonggolv kan göras för att se hur du vill. Det kan se ut som trä, tegel, kullersten, marmor, granit, skiffer eller någon annan typ av sten. Ditt vardagsrumsgolvet skulle också tycks ha inläggningar, det kunde ha en medaljong eller en mosaik design. Möjligheterna är verkligen oändliga och har nästan inga gränser. När du har målat eller målat betonggolvet det kommer inte lätt ändras, i själva verket kort att lägga ny betong din design kommer att bli bestående.

Värde

Betonggolv är ett mycket kostnadseffektivt alternativ till några av de andra typer av golv som finns idag. Det kan också anses vara en "grön" i att det kan återvinnas. Betonggolv är extremt hållbara och kräver väldigt lite underhåll. Denna typ av golv är också ett bra golv alternativ till matta i att det håller mycket längre och kommer inte fläckar då den är tillsluten, och det hjälper att ge en bakteriefri miljö.

Tillgänglighet

med en egen konkret levande våningen utformas och installeras bör inte kräva mycket tid. Detta växer i popularitet, vilket ger större urval av entreprenörer. Det är möjligt att göra själv. Det finns videoklipp tillgängliga för att visa dig de tekniker. Men om du aldrig har lagt konkreta du kanske vill lämna den till en professionell. Om du har din betong vardagsrumsgolvet färgas den inte dölja brister, utan snarare förstärker dem. Målning av betong är en ganska enkel uppgift.

Potentiella problem

Som med alla typer av golv det finns problem med tid och slitage. Sprickor, flagning och /eller hål och gropar som kan hända, men de kan repareras. Även när man målar ett betonggolv måste du vara säker på att på rätt sätt försegla den för att förhindra flisning och slitage. Om färgning, som liknar målning, kommer alla ojämnheter att accentueras. Nr två plattor av betong är exakt lika, av denna anledning dina färger inte får komma ut exakt som väntat.

Annan artikel

 • idéer för takbelysning
 • hur man gör över din garderob
 • teen sovrum stilar
 • oljebaserad husfärg kontra vattenbaserad husfärg
 • färghjul förmåner
 • Hur man väljer en färg badrum måla i rött och silver
 • hur man mäter för första bit av listen
 • instruktioner för en nyckel vind klocka
 • de bästa möblerna anläggningsmaskiner i Manhattan
 • hur man hänga konstgräs bollar
 •