mellan inredningsidéer

mellan inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-09

Många föräldrar krypa på att komma på nya och kreativa idéer för att dekorera sina lan rum. Deras barn är gjort som ett litet barn men ändå inte riktigt redo att gå in i tonåren rike. Samtidigt som det kan låta som dekorera ditt lan rum kan vara utmanande, men det behöver inte vara det. Det viktiga är att införliva de senaste trenderna från populära butiker heminredning med vad din lan visar intresse i.

Inspirerad av Celebrity Musik

Tweens tror inte längre att titta på teckningarna är cool och vill omge sig med underhållning som är inriktad mot musik och sina idoler. En kändis-inspirerade rum kan använda din lan favorit musik idol för att skapa fokus. Börja med att lära känna lite om kändisar. Om det är Miley Cyrus, kan du infoga antingen Hannah Montana objekt eller den mer vuxna versionen av Miley med sin musik som har en mer tonårig stämning. Måla detta rum i fast djärva färger rosa, blått och grönt. Accent med en Hannah Montana väggmålning. Använd en modern säng inställning som Powell parisiska linje från Totally Möbler. Denna linje innehåller edgy design som passar alla mellan flicka. För din mellan pojke, stick med djärva, djupare färger i blues, bruna och gråa nyanser. Stencil geometriskt mönster på väggarna för omedelbar stil. Införliva hans favoritband in i rummet med inramade affischer och abstrakt konst.

Going Green

En hel del av tweens är bekymrade över miljön. Återvinning och grönt levande gör för en trevlig inredning bakgrund för ett sovrum eller gillestugan. Måla rummet med miljövänlig färg med låg flyktiga organiska föreningar för att likna en utomhusmiljö. Använd ljusblått för himlen, med ett vitt tak och gräs för den nedre halvan. Använd schabloner för att måla utomhus scener eller utnyttja väggen konst och flyttbara väggmålningar som de hittade på rumskamrater. Införliva naturligt inslag såsom bambu mattor och golv och ekologisk bomull draperi. Använda återvunnet sovrumsmöbler och sätta upp en liten återvinningsstation i sovrummet för pop burkar och plast. Välj samtida motiv från butiker som IKEA att accent med väggdekorationer, lampor, hyllor och bänkar

Classic Kakor

Specialiserade tårtor har blivit mer än bara något gott att äta. De är trendiga och erbjuder ett designelement som kan även användas under en interpolering sovrum område. För en flickas rum, ta inspiration från några av de coolaste kakor skapade av några av dagens hetaste konditorer. Att ha en kaka fylld med rummet är något som bör godkännas av interpoleringen först. Pastels eller bolds fungerar bra med denna smycka tema. Skapa en väggmålning som representerar en våningstårta med olika färger på varje lager. Accent kakan med glittrade juveler och design. Använd en färgad markör för att skriva namnet på din favorit flicka. En himmelsäng med Sheer Cover och matchande godis tröstare kommer att ställa i rummet utanför. Pottery Barn Teen säljer vägg-stil brickor som finns i en mängd utföranden. Skicka foton och påminnelser skolan för att lägga till karaktär och charm. Pottery Barn Teen har söta innehavare behandla lagring som prydnadssak lådor formade som cupcakes, pajer och munkar --- dessa gör stora accenter på skrivbord eller nattduksbord.

Annan artikel

 • hur man hänga konst metalltråd
 • vertikal blind alternativ
 • billiga bänk idéer
 • betongmur som täcker idéer
 • hur man tråd en tre-vägs ljus sockel
 • hur man kan inreda ett kök bjälklaget
 • hur du tar bort tapet med ånga
 • typer av hög kvalitet träslag
 • hur man rengör primer från kakel
 • Blue Nursery idéer
 •