information om matta kvadrater

information om matta kvadrater

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-12

Matta torg är en billig golv alternativ. Dessa kan ge ett område utseendet och känslan av mattor, men till en mycket lägre kostnad. Utbudet av stilar och färger erbjuder en mängd olika design alternativ. Du kan välja olika färger, plysch stilar eller mixa och matcha för att skapa geometriska mönster

Historia

Den första textilplattor kom ut i slutet av 1950-talet och gjordes av svinborst och djurhår, och backas upp av en tar-baserad förening. Det var inte mycket populära för tillfället, men detta ledde vägen för en storindustri. Idag är textilplattor inte längre gjorda av djurhår, men av syntetiska fibrer.

Fördelar

Människor väljer ofta denna typ av mattor för kommersiella interiörer, lekplatser och inomhus uteplatser grund av sin hållbarhet, låg kostnad, enkel installation och enkelt underhåll. Det är inte striden, skada eller blir smutsig lätt, och kommer i många matta längder.

Du kan behålla enkel tillgång till golvvärme områden om du skulle behöva göra reparationer av VVS eller ledningar installationer. Allt du behöver göra är att ta bort brickor från det område du vill komma åt, och sedan ersätta bara de plattor avlägsnas efter reparationen är klar.

Val

När du köper kakel, förlita sig på hjälp av din återförsäljare, vem kan ge dig råd om mätningar, installation, färg och storlek. Det är lätt att bli överväldigad av antalet val i textila plattor, och det kan vara svårt att visualisera hela området eller rum i en viss stil när alla du ser på är bara en bricka. Du bör ha en idé om vad du vill innan de kommer till butiken. Du måste föreställa hela golvet i färg och stil du vill ha innan faktiskt tittar på brickorna i butiken. Tänk på färger som inte kommer att kollidera med din färg, möbler eller rummets övergripande stil.

Installation

textilplattor är lätt att installera. Den säljs i satser som innehåller fullständig installation instruktioner. Dessa förklara hur man mäter, kapar kakel där det behövs och hur man lägga dem permanent på golvet. Du behöver inte anlita en professionell för att göra installationen, och det finns ingen anledning att lägga till underlag för denna typ av mattor. Hela processen kan göras som en helg projekt, och bör bara ta några timmar.

Underhåll

textilplattor är lättare att sköta än vanliga mattor. Dammsug det precis som du gör regelbundna mattor. Om matta rutor blir ohjälpligt färgas, då kan du dra upp den skadade kakel eller klinker och antingen ren eller ersätta dem.

Annan artikel

 • vertikal blind alternativ
 • kastanj balkar kontra furu balkar
 • hur man gör färgschema projekt
 • installation av kork golv över cement
 • hur man gör listen hörn passform
 • shabby chic idéer för våren
 • hur torrt gräs palm
 • sovrum inredning idéer
 • hur man uppgraderar en tegelsten spis
 • idéer för bricka projekt och skapelser
 •