hur man målar ett rum pojkar

hur man målar ett rum pojkar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-14

Målning ett rum är inte bara om beläggning väggar med färg, det handlar också om att ge rummet personlighet och skapa en atmosfär som gör rummet åkande känna sig hemma. Målning ett pojkrum är inget undantag. Räkna ut hur man målar ett pojkrum tar planeringen och själva målningen kan ta flera dagar beroende på projektets komplexitet. Dock kommer den färdiga rummet speglar den tid och omsorg du lägger i projektet

Du behöver:.
Canvas presenning
. Målartejp.
Pole Sander.
120 slippapper.
Skrapan.
Slipning svamp.
Väggspackel.
Spackelspade.
Våt /torr dammsugare.
Paint.
Platt borste.
Måla facket.
Roller.
Vinklad skärp borste.

prep arbete


1.
Be om information från den pojke vars rummet du målar. Han kanske redan har en färg i åtanke. Om du vill göra något lite mer genomarbetade än bara täcker väggarna, arbeta tillsammans för att komma med ett tema som speglar pojkens intresse.
2.
Välj färgen. När man målar en pojkes rum, slippa välja högblank färg som kommer att visa varje instegsskydd varumärke och handavtryck. Välj istället en färg med ett äggskal eller matt finish.
3.
Dra ut alla möbler från väggarna, ta bort alla konstverk som hänger upp och täcka möbler och golv med duk presenningar. Tejpa ner kanterna på tarp med målartejp.
4.
Bort växla skyltar och eluttag täcker och tejp över försäljningsställen och växlar med målartejp.
5.
Sand väggarna (och taket om du avsikt att måla den också) med 120 slippapper monterade till slutet av en stång Sander. Applicera måttligt tryck på polermaskinen och dra den från höger till vänster och tillbaka igen. Arbeta från taket mot golvet. Skrapa bort knölar av alla målade gjutning med en skrapa och sand över fläckarna med fuktig slipning svampar att jämna ut dem.
6.
Dammsug upp allt damm och skräp med en våt /torrdammsugare renare
7
Ansök täta i springorna mellan gjutning och väggen. . våta fingret och kör den över täta att jämna den på plats. Jämna ut eventuella ojämnheter i väggen, med hjälp av en spatel att tillämpa antingen patch förening (gipsväggar) eller gemensam förening (gips) till bucklor i väggen. Sand över föreningen med 120 slippapper för att jämna ut det.

Målning


1.
Applicera en 2 till 3-tum rand av färg till rummets hörn, inklusive de ställen där väggen möter taket och gjutning, med en 2 1 /2 borste lastad med färg endast 1 /3 av vägen upp borsten. Kör först en rad med färg 1 tum ut från hörnen. Placera sedan borsten så att dess borst sitta tätt mot väggen och tryck lätt tills den längsta stråna bildar en punkt. Använd denna punkt att tillämpa en prydlig rad av färg rättighet mot hörnet eller gjutna kanten.
2.
Täcka resten av väggen med rulle. Se till att du dämpa rullen innan du använder den och fylla en färg tråg tills färgen precis når kanten av gallret. Doppa rullen i poolen av färg på botten av magasinet och rulla tillbaka över gallret för att helt täcka rullen. Rulla över muren, vilket gör "M" s eller "W" S.
3.
Måla över de kala områdena mellan diagonalt inriktade slag med överlappande lodräta rörelser.

4.
Paint eventuella lister, med en bred pensel med rak kant för att täcka mitten under trim och gå över kanterna med en vinklad pensel båge, och låt torka.

tips och varningar


 • Använd faux efterbehandlingsmetoder och stenciler för att lägga till tecken till pojkens rum. Till exempel måla realistiska scener tittar på väggen med hjälp trompe l'oeil målningstekniker.
 • Använd schabloner för att ytterligare anpassa lack. Till exempel, om du målar en pojkes rum med och under-the-Sea tema, stencil fiskar och koraller på väggarna. Om du använder schabloner hålla möbler placering i åtanke, du vill undvika delvis eller helt täcker ditt hårda arbete med byrå eller sänggavel
 • .

  Annan artikel

 • hur man kombinerar olika typer av kakel
 • hur man gör köket markis gardiner
 • hur man målar en marsite inground swimmingpool
 • venetiansk gips tips
 • hur man omforma ett fluorescerande ljus låda
 • hur man stencil en flicka rum
 • bambu roman skugga installationsinstruktioner
 • vad är chromatherapy ljus?
 • hur man installerar plastgolv i en husbil
 • portblad för barn
 •