hur man gör en behandling uteplats fönster

hur man gör en behandling uteplats fönster

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-03

Uteplatsen ger sambandet mellan inomhus och ute. I bra väder, ger den en bekväm förlängning av hemmet. Uteplatsen skapar en stämning och erbjuder ett alternativ till avkoppling och underhållande. Att njuta av uteplatsen i avskildhet och lägga isolering, skapa gardiner i ditt eget val av färg. Även om du inte sy, med några få meter tyg och en del grundläggande förnödenheter, anpassade uteplatsen fönster behandlingar tar mindre än en eftermiddag att göra

Du behöver:. .
Måttband
Anteckningar.
Penna.
Lakan eller dukar gjorda av spetsar eller lätta tyget.
Tailor's krita eller penna.
Sax.
Iron-on fålla band.
Järn.
Clip-on gardin ringar.
Stege.


1.
Mät fönstren. Utöka måttband s spets till den aktuella gardinstång och läs av antalet på 2 inches under fönsterglaset eller ned i fönsterkarmen. Om du vill göra rummet ser större ut, göra gardinerna längre. Obs mätningen för önskad längd. Mät bredden på fönstret, från utsidan av ramen på ena sidan på utsidan av ramen på andra sidan.
2.
Välj material för uteplatsen gardiner. Den Martha Stewart hemsida tyder en ljus vintage duk för en dörrgardin. Det skapar en mjuk land-levande effekt. För att göra en liten uteplats ser större ut, välja solida färger som går med väggarna. För att täcka många fönster på en budget, använda lakan. Skapa no-sy fönster behandlingar genom att välja skivorna med bredd nära bredd av fönstren. Twin ark fungerar bra för vanliga dörrar och små fönster, och en kung blad passar en dörr uteplats glas.
3.
Lägg duk eller plåt på ett rent bord. Mäta bredden och längden. Klipp tyget till önskad längd. Använd en måttstock eller måttband för att markera tyget i önskad längd. Till exempel för bladet gardin, använd bred upptill nertill för gardinstång kanalen. Mät från övre delen av arket till den längd du mätt vid fönstret. Lägg till 2 inches för fåll. Till exempel markera ark i 62 inches för en 5-fot lång gardin. Börja från toppen av bladet, åtgärd 62 inches längs ena kanten. Använd skräddarknapphål krita eller en penna för att markera tyget. Upprepa på andra kanten. Förläng ett måttband mellan de två varumärkena längd och markera längs den för att skapa den skärande linjen.
4.
Skär plattan längs märket. Upprepa för varje gardin.
5.
Använd stryka på fålla band för att skapa fållen. Vik fållen upp 2 inches på baksidan av tyget. Placera fålla bandet under den skurna kanten. Följ instruktionerna på förpackningen. En låg ånginställning på strykjärnet fungerar oftast bäst.
6.
Skapa no-sy fönster behandlingar genom att fästa gardinen ringar till toppen av plåt eller duk. Kör gardinstång genom ringarna.
7.
Använd en stege om det behövs. Klättra upp för stegen och har en medhjälpare hand du gardinstång, hålla den rakt så ringarna inte ramlar av. Justera tyget så det sträcker sig till båda ändar av gardinstång jämnt.

Annan artikel

 • hur man kan inreda med semester ljus
 • modern listen stil idéer
 • idéer för att dekorera väggarna i ett sovrum
 • kök persienner idéer
 • hur man refinish en pool bild
 • hur man mäter en j bult
 • olika fönster behandlingar
 • uthyrning inredningsidéer
 • rum planering
 • hur man använder granatäpplen som dekoration
 •