hur du lägger curbvädjan till en liten vindskupor över dörren

hur du lägger curbvädjan till en liten vindskupor över dörren

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-19

Takkupor användes ursprungligen i översta våningarna i sovsalar, där vinden förvandlades till ett rum och ett fönster krävdes för ljus. Takkupor är ofta placerade i par, även om en enda vindskupor får sticka från taket direkt ovanför den centrala dörren till ett hem. Av sig själva, vindskupor över dörren lägga curbvädjan till ett hem, men de kan också vara utklädd för att göra dem ännu mer intressanta

Du behöver:. .
Maskeringstejp
Paint.
Liten pensel.
Stege.
Fönster fläcken.
Artists 'borste.
Etsat glas.
Elektriska ljus.
Draperi.
Metal lada stjärnan.


1.
Komponera vindskupa med en attraktiv accent färg som kommer att uppmärksamma det. För en vit hem, kanske du vill använda en mörkare färg för fönster, medan med mörkare hus du kan rama in fönstren med en ljus eller off-white färg färg. För att göra detta måste du skydda glaset och hem sidospår genom att tillämpa målartejp på fönstren och runt utsidor på ramen och sedan måla på den med en liten pensel. Du behöver en stege för att säkert nå vindskupa att måla.
2.
Använd fönster fläcken för att skapa ett målat fönsterglas Dormer. Måla fläck på med en ren konstnärer borste för att skapa mönster eller att måla i en elegant enda bokstav för att motsvara era familjer "efternamn. Du kan färga hela fönstret en accent färg och sedan måla på den bokstav eller bara placera brev av sig själv. För att göra en många spröjsade eller sektioneras fönster, anser färgning varje avsnitt en annan färg för mer överklagande.
3.
överväga att placera etsade glas i stället för färgning. Det finns många alternativ att överväga för etsat glas formgivning, brev och andra dekorativa element över fönstret eller på vissa rutor.
4.
Lägg ett elektriskt ljus längst ner i mitten av fönster för att slå på i sena kvällar och nattetid. Detta ljus kommer att fungera som en nattlampa om vindskupa leder till ett sovrum och kommer att erbjuda curbvädjan efter mörkrets inbrott. Denna idé fungerar bra med färgade fönster eftersom de kommer att visa fönstret färger på natten.
5.
Klä fönstret med vackra draperiet som är synlig från utsidan. Använd ljusa draperi att förbipasserande kan se utifrån och på avstånd. Vita rullgardiner under ett målat fönster kommer att föra fram färger i fönstret i dagsljus, men kommer matt ner ett fönster om ensamt användas för att täcka hela fönstret.
6.
Lägg curbvädjan till En vindskupa som inte innehåller ett fönster genom att lägga till ett torn på taket topp över Dormer. Du kan också överväga att göra vindskupor avsnittet en annan färg från resten av hemmet eller använder den för att placera en stjärna metall lada eller liknande utomhus hus prydnad.

Annan artikel

 • hur man bygger en egen lava lampor
 • sovrum idéer till jul dekorera
 • hur man installerar en 3-hastighetsomkopplare takfläkt
 • hur man refinish en extern ugnsluckan
 • hur man gänga en gardin travers stav
 • hur man gör fästen viktorianska veranda
 • hur man kan inreda ett sovrum som ett omklädningsrum
 • Hur du sätter en ljus hylsa i en rörelsedetektor
 • hur man utformar en veranda tillägg
 • hur man utformar ett romerskt bad
 •