hem visar i Broward County, Florida

hem visar i Broward County, Florida

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-02

South Florida hus, med sina friflytande öppna planlösningar, är idealiska för subtropiskt klimat och lättsamma livsstil i regionen. Invånarna i Tri-County-området-från Palm Beach i norr till Miami i söder-har sitt ursprung från alla hörn av USA, från Latinamerika, och från Europa, och de för med sig en rik väv av kulturarvet som återspeglas i det sätt som de inreder sina hem. På South Florida's Home Show, hittar du leverantörer att ta hand om varje aspekt av dekorationerna och remodeling ditt hem, från pool entreprenörer till kök remodeling experter och sofistikerade inredningsarkitekter. Vissa leverantörer erbjuder även nödvändigheter för mindre tilltalande aspekter av livet i subtropiska. Zappers bugg och fönsterluckor orkan

Home Design och ombyggnad Show i Fort Lauderdale

Två gånger om året, i juni och december, Broward County Convention Center i downtown Fort Lauderdale är värd för Home Design och Remodeling Show. Showen leds av Home Show Management Corporation, en Miami-baserade företaget. I centrum av showen är en serie vinjetter av inredningsarkitekter som visa upp sina talanger genom att presentera rum som de har utformats för lokala medier personligheter. Du hittar också exteriör designers att designa tropiska spa och uteplatser för ditt hem samt många licensierat och försäkrat entreprenörer ombyggnad. Under senare år har utställarna även formgivare av dekorativa glas, att företag som har bildats en hemmabio för dig, och byggare av lekredskap för dina barn. Det finns produktdemonstrationer tillgängliga och du kan även komma hem med några gratisprover.

Broward County Convention Center
1950 Eisenhower Blvd.
Fort Lauderdale, FL 33316
954-765-5900
ftlauderdalecc. com

Design Center of the Americas

Design Center of the Americas främst tjänar professionell användare och deras kunder, men en gång om året centrum öppnar sina dörrar för offentliga för sin årliga prov försäljning. Försäljningen sker i april och innehåller över 60 utställningar av prover, displayer och utställningar av textilier, möbler, belysning och accessoarer.

Design Center of the Americas
1855 Griffin Road
Dania, FL 33004
954-920-7997
dcota. com

Home Design och Remodeling Visa i Miami Beach

Hem Show Management Corporation erbjuder också två shower per år på Miami Beach Convention Center. Dessa visar äger vanligen rum i mars och september. Förutom den kändis design presentation, kan du delta i föreläsningar av kända designers och tala direkt till kök och badrum formgivare som är medlemmar i det nationella kök och badrum Association. På våren visar, finns det en chans att vinna biljetter till en Florida Marlins spel.

Miami Beach Convention Center
1901 Convention Center Drive
Miami Beach, FL 33139
305-673-7311
miamibeachconvention. com

Palm Beach Hem Visa

Palm Beach Home Mässan äger rum två gånger per år, mars och oktober, på Palm Beach County Convention Center. Denna exklusiva visa erbjuder visning av de senaste trenderna inom heminredning och remodeling. Utställningar skylta solenergi, den senaste energieffektiva produkter, och grön teknik är populära bland seriens deltagare. Designers och konstnärer erbjuda demonstrationer av tekniker som husägare kan prova själva. Även på mässan, kan beskyddare registrera dig för att vinna det stora priset av ett hem eller trädgård makeover.

Palm Beach County Convention Center
Okeechobee 650 Boulevard
West Palm Beach, FL 33401
561-366-3000
pbconventioncenter. com

Få ut mesta från ett hem Visa Besök

I dagarna fram till våren och hösten Hem Shows, kolla den lokala tidningen för kuponger som erbjuder reducerad entré. Kontrollera webbplatser av de företag som organiserar visar också. Från och med mars 2010 är Home Show Management Corporation erbjuder en $ 2,00 rabattkupong för sin kommande utställning i Miami Beach.

Leverantörer på Hem visar ofta har speciella erbjudanden, men inte känner pressad att underteckna ett stort avtal på platsen. Gör anteckningar om produkter och erbjudanden, fråga hur länge säljaren kommer att respektera Home Show priset och sedan gå hem och forskning jämförbara produkter och priser. Om du fortfarande vill dra fördel av erbjudandet, komma tillbaka till samma säljare inom den angivna tiden.

Annan artikel

 • rulla upp fönstret behandling
 • hur man kan inreda en delad flickans sovrum
 • Taket designidéer
 • hur man installerar Tarkett laminatgolv
 • Hur man väljer storlek på utomhus hängande lampor
 • uthyrning inredningsidéer
 • hur jazz upp köksskåp med två olika färger
 • hur man installerar nyanser levolor roman
 • kastanj balkar kontra furu balkar
 • hur man gör faux tuscan kakel
 •