veranda design för stugor

veranda design för stugor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-01

om du kallar det en stuga, en bungalow eller en stuga, småhus har marknaden i ett hörn när det kommer till bekväma charm. Det är något med ett välutrustat stuga som bara gör att man vill få bekväm. Och vad bättre ställe att göra det än en veranda. Veranda mönster bör informeras av stilen i huset. Tre vanliga typer av stugan är viktorianska, amerikanska Craftsman och Mellanvästern Farmhouse.

Viktorianska Stugor

viktoriansk arkitektur lämpar sig för RYNKAD och dekorativa. Med pepparkakor trim och vände räcke räcken, Viktorianerna får mycket av sin charm från sina verandor.

Med rätt dekorativa lister är nyckeln till att få en äkta titta på ett viktorianskt veranda. Några av de vanligaste stilarna är Queen Anne, nygotisk och Eastlake. De har var sin egen stil av trim. Kolla in en bok eller två från det lokala biblioteket för att göra medvetna val när du väljer din veranda trim och räcken.

Färg färger också spela en roll i att ge stugan den rätta känslan. Välj viktorianska kombinationer som kan hittas i design böcker, eller en subtilare modernt alternativ. Var noga med att välja minst tre olika nyanser för att framhäva detaljer i lister.

Inredning och tillbehör ställa scenen. Välj vintage stil stycken för ett hem med traditionella viktorianska färger, eller modernt klassiskt, för dem med en mer up-to-date måla systemet. Smidesjärn delar kan hittas i någon av kategorierna och fungerar bra på viktorianska verandor.

Amerikanska Craftsman

Nästan anti-viktorianska, dessa välbyggda hus att massor av trä och snickeri detaljer. Med vidöppna verandor som stöds av starka pelare, amerikansk Craftsman stugor avger ett mer avslappnat vibb.

bottenplatta använder vanligen en blandning av trä och tegel. Match detta i en sten eller tegel faner på din veranda steg eller gångväg som leder fram till verandan. />
Monoton färgscheman med hjälp av olika ljusare eller mörkare nyanser av samma färg är vanligt på amerikanska Craftsman hem. Att föra samma färger till din veranda i räcket, golvets färg och även ramar möbler och kuddar bidrar till att göra verandan en sammanhängande del av hela.

Trä trädgårdsmöbler såsom Adirondack stolar fungerar bra med detta stil. Måla dem i enkla enfärgade eller använda en färg finish för en rik utseende som kommer att lägga textur till utseendet på din veranda.

lantlig stil Stugor

Med långa, låga tak verandor, dessa klassiska förtrolla hålla det enkelt. Från tall, trä gungstolar till trä räcken, desto enklare din detalj desto bättre.

Trä staket göra en perfekt plats för att hänga odlare fönster rutan. Var noga med att täta runt fästena som fäster med skruv eller spik i räcket för att förhindra att fukt och röta.

När det gäller möbler, även hålla det enkelt. Plain, målat trä möbler fungerar bra. Ha lite färgglada kuddar gjort för komfort och stil för att lägga till en touch av färg. En trä filt bröstet med väder tätt lock gör en bra förvaring bagageutrymme för dem och lägger sittplatser.

Lantgård är oftast vit, grå eller någon version av en neutral färg. Trim och tillbehör, såsom luckor, ofta målade i en hög kontrast färg. Till exempel, vita huset, svart trim. Måla din veranda räcken, kolumner och golv på samma sätt som resten av trim på huset för en trevlig visuell pop.

Annan artikel

 • exempel på en militär skugga låda
 • hur man hänga en ofullbordad väv
 • hur man skär toalett utrymme från ett badrum matta
 • hur man mäter på genomföring gardiner
 • hur man gör dyna bolster
 • idéer för målning
 • hur väggar kakel kök
 • hur man målar utsidan av ett hem med rostiga spikar
 • Wedgwood traditioner
 • hur man kan inreda ett vardagsrum med en citron färg
 •