skrivbord & Förvaring på vägg

skrivbord & Förvaring på vägg

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-10

I små uppehållsrum finns begränsad kvadratmeter för att förvara dina saker. Av denna anledning kommer du vill göra klokt använda allt tillgängligt utrymme. När garderober och gästrum är fulla, det finns fortfarande gott om andra alternativ. Ignorera inte alla lagring potential skrivbord och väggar

Går upp

Hyllor är ett utmärkt alternativ. Tänk på hur människor i höghus tar upp mindre fastigheter än människor utspridda i småhus. På samma sätt kommer din röran tar mindre plats vid förvaring uppåt. Hyllor använda mer vägg än golvet och väggmonterade sorter behöver inte golvet alls. Bara några hyllor kan hålla många samlarobjekt, böcker, musik och filmer. Ägna hela eller delar av en hel vägg i ett rum till hyllor att skapa en hel del förvaring.

Inkom Space

Få ut mesta möjliga av din förvaringsutrymmen genom att installera hyllor i dem. Denna teknik kommer att dubbla eller tom tredubbla det tillgängliga utrymmet i garderober och skåp belamrat med skor, kläder, sängkläder, sportutrustning och dekorationer semester, och i köksskåp belamrat med mat, porslin, köksredskap och rengöringsmedel. Du kan sätta upp hyllor med bara lite ansträngning, eller titta in med hyllsystem professionellt installerade för dig.

DIY Closet

improvisera en garderob är ett idealiskt alternativ om du har slut på garderober och fortfarande behöver mer lagring, eller om du bara vill dölja ditt röran. Använd ett hängande gardin, vikskärm, flyttbar vägg, bokhylla, eller andra sådana rumsavdelare att stänga en liten vrå, och sedan lägga upp hyllor bakom det: väggmonterade, bokhyllor eller ens stapelbara rack av hyllor. Denna provisoriska garderob tillför välbehövliga kvadratmeter och kan lätt döljas med ett diskret hörn.

Double Duty

Ett skrivbord är en nödvändighet i varje kontor, på jobbet eller hemma, så gör den multifunktionella. Istället för att vara en rättvis möbel, kan det också tjäna som förvaring. Köp ett skrivbord med massor av lådor och hyllor för lagring av objekt, dölja röran eller visa samlarobjekt. Om du inte kan köpa ett nytt skrivbord, öka lagringskapaciteten i din gamla skrivbord genom att placera stapelbara hyllor på den och en två-låda arkivskåp undertill.

Hutch Hjälp

En kaninbur är ett skåp med inbyggd i lager. Ett skrivbord-kaninbur kombination förenar funktionalitet ett skrivbord med välbehövlig förvaring: cubbyholes, kupéer, hyllor och lådor. Hutch skrivbord använder också upp-inte-ut-principen av hyllor, som används till förvaring vertikalt istället för horisontellt. Denna populära möbel finns i flera färger, storlekar och utföranden, så det fungerar bra med vilken inredning som helst.

Annan artikel

 • hur man väljer en dörrmatta
 • hur man skär hörn gjutning
 • hur att Refinish metallplattor
 • hur man byter gamla träpaneler med sheetrock
 • hur man målar över en krita styrelse
 • riktningar för utomhusbelysning med en rörelsedetektor
 • hur man passar sjögräs matta
 • hur man gör en rumsavdelare för ditt rum
 • typer av post-formulär bänkskiva kanter
 • typer av hög kvalitet träslag
 •