om modern asiatisk design

om modern asiatisk design

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-21

Modern asiatisk design lånar ut till en lugn, öppen och stilren atmosfär. Rena linjer och mjuka stil säger tydligt "less is more". Bare fönster och högt i tak är mycket lämpligt att i detta dekorera system där sinnet kan vandra och idéer kan flöda. Positiv energi är avgörande för stämningen, ofta genomförs med inslag av Feng Shui. Mycket asiatiskt inspirerad inredning kommer från de komponenter som finns i naturen blandades med fusion av kropp och själ

Färg

Färg är centralt för att fånga modern asiatisk känsla. Svart, vitt, beige, grått, brunt och grönt i ett rum kan förstärka grundläggande enkelhet. Alla nyanser finns i naturen fungera bra i den här designen. Dessa färger i sig kan dock inte ger önskad effekt. Starka accentfärg leveranser djärvhet, men det djärva färg bör vara sparsam. Färger i väggen konst är oftast bländande att betona andan i österländsk kultur.

Elements

Eld, vatten, jord, metall och trä är de grundläggande delarna av asiatisk design. Brand uppmuntrar glöd inom en person och lägger stora mängder energi till arbete och nöje områden i livet. Vatten rinner att rena atmosfären i hemmet och producerar lycka. Jorden utgör näring för varje medlem i familjen och erbjuder solidness och stabilitet. Metal symboliserar effektivitet och klarhet i sinnet. Trä införs hälsa och välbefinnande.

Typer

Den asiatiska traditionen kombinerar kultur flera län inklusive Vietnam, Thailand, Japan och Kina. Japanska och kinesiska inredning, dock mer vanligt bestå av asiatisk stil kopieras i väst. I japansk design, är en funktion av yttersta vikt och de flesta av objekten placeras i ett rum brukar ha många användningsområden. En futon, till exempel, skulle kunna fungera som en plats att sitta eller sova. Kinesiska design befattar sig med flödet av energi genom objekt. En spegel i ett rum styr flödet av energi och korrekt placering av spegeln håller positiv energi flödar.

Tillbehör

Tillbehör borde finnas med metaller och glas. Speglar ge rummet en känsla av öppenhet. Ett element av vatten ger positiv energi. Användningen av charm som skrattande Buddha och den kinesiska draken dra positiv energi in i hemmet och tryck negativ energi bort. Grodan är en symbol för rikedom och Crystal Globe fångar solens energi så vitalitet flöda in i hemmet.

Belysning

Streaming naturliga ljuset filtreras genom färger fiber fönster ger en perfekt effekt. Låg watts glödlampor under nyanser rispapper kompletterar väl asiatisk miljö inredning.

Annan artikel

 • hur man skapar en stor gästrum
 • Hur man väljer en färg färg för en pojkar sovrum
 • hur man byter en takfläkt till en armatur
 • hur man gör ett kuvert ur 8,5-av-11-tums papper
 • hur man bygger en bild på järnväg
 • skrivbord & Förvaring på vägg
 • hur man refinish en rustoleum bänkskiva
 • hur man gör en stolpe koppar gardin
 • Taket täcker idéer
 • väggbonad idéer
 •