ljus display idéer

ljus display idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-05

Du behöver:
skruvar
. Tavla innehavare.

lyser ge smak och mångfald inom och utanför ditt hem. I århundraden har vi använt lyser för att lysa upp mörka områden. Från den pittoreska gas lyktor som lyser vägen för trötta resenärer till dagens upplysta hem varje semesterperioden, har lampor la atmosfär till alla utrymmen kan tänka sig. Med soldrivna teknik på frammarsch, lyser inte bara pittoreska men kostnadseffektiva också. Du kan designa en mängd ljus för ditt hus med lite pengar eller tid.

December Holiday lyser

Dekorera ditt hus med ljus kommer att fylla alla i grannskapet med julstämning. När du planerar din ljus display i december, går utöver standard sträng av ljus längs taket. Med rätt blandning av stilar, kan din gård vara den alla pratar om i år. Börja med insidan av ditt hus på fönstren. Droppande istapp lampor leverera tittare med illusionen av köld och vinter. Flytta till utsidan och se sig omkring. Du kan lysa upp något som har struktur med en uppvisning av semester ljus. Net belysning fungerar utmärkt för buskage längs huset, och chaser ljus kommer att lägga lite kul att vägen som leder till ytterdörren. För en lugn, mjuk blick, hålla sig till vita lampor. För att lägga till lite färg, använd flerfärgade trådar. Gör varvet retro med några lykta väg ljus. Varvet visas kommer att stå ut med fristående spotlights knutna till insatser som passar in i marken. Gå med så många soldrivna enheter som möjligt för att hålla elräkning ner. Med modern teknik, lysa upp ditt hem för semester kan inte vara enklare.

Halloween lyser

Din lilla troll kommer att älska att hjälpa dig lysa upp gården med några välplacerade Halloween ljusspel. Skrämmande behöver inte betyda mörkt. Line utsidan av fönstren med Halloween ljus stil krans i form av pumpor, vampyrer, spöken eller häxor. Täck insidan av fönstren med färgat cellofan. Kontrasten av de två materialen kommer att kasta en kusligt sken. Inköp tråd figurklippning står vid den lokala hantverk butik. Ställ en på vardera sida av ytterdörren. Täck figurklippning med några ljusa orange ljus för att ge eleganta tillbehör Halloween smak. Naturligtvis, glöm inte det gamla vänteläge, lyser upp din jack-o-lyktor med fladdrande sken pinnar

lyser för dagligt bruk

Dagens teknik gör att lägga ljus till din heminredning en vardaglig utsikter. . Trådar av ljus finns i nästan vilken tema du kan överväga. Linje baren med miniatyr vinglas, små, lit martinis eller ens din favorit ölflaska ljus. Inköp netto belysning, och sprida det över hela sovrummet taket för att lysa upp natthimlen med illusionen av stjärnor. Använd mini Ljustrådarna att accent kakor eller centerpieces. Ge utanför en elegant touch med några med ljus runt buskar eller små träd. För en familj samvaro eller bara daglig användning kommer uteplatsen att bli en nattlig oas med Tiki ljus som antingen inlägg eller trådar som beskriver hur området. Oavsett vad rum eller tillfälle som du behöver för att lysa kommer en ljus display för vardagsbruk göra susen.

Annan artikel

 • draperi genomföring instruktioner
 • hur man gör fjäril barntyger dekorationer
 • vägg konsistens idéer
 • hur du syr designer kuddar ingen dragkedja
 • Kilim tyg definition
 • hur man täcker köksbänkarna
 • kakel idéer för en foajé
 • hur jazz upp köksskåp med två olika färger
 • hur man kan anpassa och fixa lamellgardiner
 • hur man tänder ett rum i ditt hem
 •