hur man ansöker Behr venetianska gips på väggar apelsinskal

hur man ansöker Behr venetianska gips på väggar apelsinskal

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-23

Venetianska gips skapar en lyxig polerad marmor-liknande yta över väggar och tak. Tillverkarens instruktioner gäller endast släta surfaces. This artikeln beskrivs hur du tillämpa det på ett apelsinskal texturerat vägg

Du behöver:.
Venetianska gips
. Maskeringstejp.
Canvas tarp.
Lera pan /magasin.
Plast Spatula/5-way utjämning verktyg.
Rena trasor.
Fine Med.
 LG.
 Area Gips Slipning svamp.
Indragbar rakblad.
Venetian Gips Steel Spatulas.
Texturering och polering spackel.


1.
Apelsinskal konsistens är den vanligaste väggen texturer i Amerika idag. Många människor är att ändra det med venetianska Gips som en fondvägg eller ett helt rum.
2.
1. Fastställa presenningar framför väggen som man arbetar på. Tejpa golvlister med 1,5 "blå maskeringstejp. Det är lättare att ta bort utan att skada målade ytor. Om väggen ansluter till en annan vägg eller tak som inte är putsade band bredvid ytan. Se till att du trycker på tejpen kant ordentligt för att förhindra genomblödning.
3.
2. Se till att ytan är ren och torr. Våt en ren trasa och håll den nära din arbetsplats för att torka upp några droppar. Häll venetianska gips i Mud pan /magasin. Använd ungefär en tredjedel av en gallon i taget så att den inte torka innan de tillämpas.
4.
3. Jag gillar plastspateln i stället för en stål spatel eftersom den orsakar mindre skada, gäller mer material snabbare och är lättare att kontrollera. Börja med att läsa in plastspateln med venetianska gips. Börja i det övre hörnet av projektområdet, tillämpas generöst sandskädda av venetianska gips upp till ytan medan du håller plastspateln i 15-30 graders vinkel. Använd den lilla bladen i venetiansk Murbruk Steel Stekspade inrättades för att gälla material trånga utrymmen som mellan dörr sylt och hörn.
5.
4. Använd plastspateln med lätt tryck, utspridda den venetianska plåster över ytan med långa och korta drag i slumpmässiga riktningar. Den höga platserna i apelsinskal konsistens kommer att lysa igenom, och det är okej för att syftet med de tre första skikt är att skapa en plan yta. Naturligtvis dessa bakomliggande rockar kommer också att lägga vackra dimensioner till din slutliga finish. Du måste vänta 4 timmar mellan strykningarna.
6.
5. Efter din sista 4. Coat låt torka 24 timmar och inte mer än 7 dagar, sedan slipa ytan. Tillverkaren rekommenderar att använda 400-600 papper grus sand, men jag har funnit att en enkel Sponge slipkloss fungerar ganska bra och är mycket lättare och billigare. Ytan kommer inte att vara helt platt. Det kommer att ha små kullar och dalar som kommer att lägga till djup finish.
7.
6. Med flera rena våta trasor, tvätta damma av hela ytan och låta det torka. Vrid trasa regelbundet medan avtorkning.
8.
7. Använd texturering och polering Glättarens att polera ytan. Burnishing kommer att föra fram de kontrasterande färgerna och gör det lysa till sidenmatt finish.
9.
8. The Venetian Gips Steel Spatulas kommer att ge avsluta ett högre glans än högglanspolering verktyg, särskilt när de är helt nya.
Tio.
9. Det slutliga steget för att ta bort tejpen. Jag rekommenderar att använda ett rakblad och skär längs kanten band innan du tar bort tejpen.

tips och varningar


 • Tvätta verktyg med tvål och vatten.
 • Annan artikel

 • hur man ansöker trim med gap på rullgardinen
 • hur man ska samordna köksbänkarna med färger
 • hur mycket ljus för en köksbänk?
 • kaffe kan inredningsidéer
 • hur man blandar metalliclack
 • om modern asiatisk design
 • hur du förnya ditt vardagsrum till ett billigt pris
 • hem inredningsidéer med 3 hundar
 • modern tak designidéer
 • hur man använder cellulära nyanser i badrummet
 •