gourmetkök idéer

gourmetkök idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-12

Det gourmetkök är en kock miljö. Det är en sofistikerad blandning av stil och effektivitet som bidrar till den kulinariska konsten. Det gourmetkök är också ett nav i verksamheten där vänner och familj samlas för att njuta av fin mat och varandras sällskap. Köket bör tillgodose dina konstnärliga förmågor och återspeglar din egen unika karaktär också.

Flow

En gourmetkock tillbringar timmar i köket skapar rätter och underhållande gäster. Oavsett om plockning en kvist rosmarin från en ört potten, öppna en flaska vin eller tråckla ett par Cornish höns, behöver en kock rum till streck om utan hinder av hinder. Ta en lång titt på ditt arbete stationer och se om de tjänar dig väl. Shifting apparater, bord, rack eller ens innehållet låda kan göra en skillnad i hur bra ditt kök flöden.

Lagring

För att hålla den kreativa safter flödar, har allt till hands. Investera i kvalitet skåp med smart förvaring komponenter. Det låter dig fokusera på din matlagning istället för rotade igenom skåp och lådor för den gäckande ingrediens eller redskapen. Öppna hyllor, öar, hängande ställningar, ställningar tallrik, Cubbies och lådor med avdelare är lätta att implementera idéer för lagringslösningar.

Vitvaror

stora apparater är lufsande arbetshästarna av en hektisk kök. Om de inte nynna med, inte heller era gastronomiska skapelser. Välj din robust medhjälpare med ett öga för utmärkt service i motsats till charm. Kylskåp, spisar, ugnar bör, diskmaskiner och sänkor stå upp till de höga krav av en gourmetkock. Vet du vad du behöver (sex brännare eller fyra) och vad du faktiskt kommer att använda. Motstå utrusta ditt kök med alla de senaste prylarna och små apparater. Välj istället kvalitet framför kvantitet.

Ytor

Om stora apparater äro djuren i din gourmet kök, då ytorna är dina skönheter. Några skönheter är dock mycket underhåll. Bestäm hur mycket väsen du är villig att stå ut med innan man begår en långsiktig relation med din bänkskivor och golv. Det finns en myriad av val i köket industrin för bänkskivor: granit, sten, trä, laminat, metall, marmor och även betong. Jämför hållbarhet, för-och nackdelar. Det finns många möjligheter till golv också. Sten, keramik, trä, bambu och vinyl har alla sina individuella egenskaper. Väggar, också bör kunna hålla upp under ett angrepp av stänkte soppor och såser. Effektiv material för väggytor ingår färg, tapeter, kakel, tegel, sten eller metall. Tänk bara på kostnader, underhåll och installation.

Belysning

Tre typer av belysning är viktigt i en gourmet kök. Allmän belysning ger dig belysning du behöver för en upptagen kök. Det är viktigt för en grundlig rengöring och gräva i de mörka skrymslen djupa skåp för sällan använda saker. Platsbelysning talar för sig själv. Överallt du utför en uppgift, behöver du en ljus. Diskbänken, spis, skafferi och prep områden är de mest kritiska områdena. Ambience belysning, och då spelar en roll i gourmetkök. Det är som gjord för lugna samtal midnatt noshing eller dela vin med dina gäster medan steken vilar på bordet.

Annan artikel

 • hur man installerar glas dörrhandtag
 • hur man gör en båge canopy
 • Hur återanvändning jag min bakgrundsbild?
 • idéer för målning
 • hur man gör en stolpe koppar gardin
 • hur man installerar matta underlag
 • badrum fåfänga ljus problem
 • idéer för att visa vykort
 • hur man gör miniatyr presenterar & ornament
 • hur man målar plast och trä säng
 •