fåfänglighet och sänkor för ett badrum

fåfänglighet och sänkor för ett badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-08

Badrummet handfat är inte bara för handtvätt och tandborstning. Det har blivit en nödvändig plats för förvaring för den genomsnittliga homeowner, och fortsätter att öka i betydelse som ett designelement.

Det finns flera olika typer av badrum handfat, alla med sina egna överväganden vid konstruktionen eller remodeling badrummet

Funktion

vasken, eller fåfänga som det ofta kallas, är en av de viktigaste funktionella delar av design i badrummet. Det synonymt användning av badrum handfat och fåfänga är en mindre missuppfattning, den fåfänga är faktiskt en typ av badrum handfat framträdande i amerikansk badrum design

Typer

Console-vanligen refereras i vardagsrum möbler som en konsol bord. , en konsol handfat har en mycket liknande utseende. Detta sjunka liknar en tabell med dess användning av dekorativa ben.

Vanity-Denna typ av diskho är installerad i ett skåp, och tillverkas som enkel eller dubbel (för användning i en master badrum).

sockel-Denna kompakta diskbänk är bara en bassäng fastsatt på en piedestal ben.

Väggmontering-Denna typ av diskho är fastsatt i väggen och döljer VVS fast genom väggen istället för golvet.

fartyg. -Det här sjunka bassäng sitter på toppen av en installerad bänkskivan och samtidigt fullt fungerande, typiskt valts som inredning element är

Funktioner

Eftersom det installeras i ett skåp ger fåfänga diskbänken optimal lagring för villaägare, och kan enkelt anpassas för hans-och-hennes användning. Även om det inte har medföljande skåp, konsolen diskbänken ger ett betydande utrymme på bänkskivan, och har plats undertill för att placera förvaringskorgar på golvet, stapla handdukar eller tidningar, etc.

piedestalhandfat är kompakta och erbjuder en vintage känsla, och är lätt att navigera för rengöring. Likaså väggmonterade sänkor lämnar mest golvyta, vilket är bra för små badrum och rengöring.

fartyg sänkor är fullt fungerande och kan ange tonen för ett badrum med hög inslag av design. En trend rapport från Kohler, tillverkare av bad-och köksprodukter, säger fartyget sjunker är bra tillägg till pulver rum eller halva bad, där de inte kommer att belasta mer hårda använder som vanlig tandborstning och rakning.

Trender

Kök Bad Design News rapporterade i januari 2010 att konsumenterna trender mot badrum fåfänga som har en egen känsla, med rena och strömlinjeformade stilar på värde prissättning. De är också ute efter innovativa lagringslösningar och genomförande av miljövänliga material i design /uppgradering av deras badrum diskbänk /fåfänga

tänka

Storlek -. Vanities använder mest utrymme, med vägg-fästen tar upp minst utrymme. Piedestalhandfat är en bra lösning för små badrum utrymmen. Ta fullständig mätningar av rymden och där vasken fixturen kommer att placeras före shopping.

VVS-Delar av VVS kommer att visa med användning av konsolen och piedestal sänkor. Håll rostiga rören i åtanke när man planerar för ett nytt handfat.

Style-Medan piedestalhandfat har vintage överklagande, fåfänga sänkor är en traditionell klassiker i badrummet design. Även baserat på urgamla kinesiska tvättställ, rapporter Kök Bad Design News, fartyget sjunker erbjuda ett modernt utseende. Beakta ålder för hemmet, och de andra delarna i badrummet inklusive badkaret och fixturer kommoden när man väljer en ny diskbänk.

Kostnad-Inköp av ett nytt badrum handfat och /eller medföljande skåp tar budgetplaneringen för de flesta konsumenter. Var medveten om att materialet har olika kostnader, till exempel, kommer en mosaik glasbehållare med mahogny skåp vara dyrare än en enkel piedestal sjunka.

Annan artikel

 • hur man fixar levolor sladdlösa vaxkaka persienner
 • hur man gör avslappnad roman gardiner
 • hur man hänga en kuriosa hörn kök
 • hur man omforma ett fluorescerande ljus låda
 • hur säkert bort färg eller lim från plast
 • vad är syftet med ett påslakan?
 • häst inredningsidéer för ett sovrum makeover
 • asiatisk romantik inredningsidéer
 • hur man väljer ljudisolering
 • hur man installerar en ljus rörelse säkerhet
 •