airless färg spruta fakta

airless färg spruta fakta

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-06

Entreprenörerna använder färg sprutor för att förhindra tristess att använda borstvalsar att måla ett hem. Airless måla sprutor underlätta en snabb lack och en överlägsen finish, som pensel fläckar och droppar elimineras. Medan traditionell färg sprutor har en färg kapsel fäst, suger ett kvavt färg spruta färg direkt från en hink eller kan

Du behöver:. .
Skruvar
Tavla innehavare.

Funktioner

Airless färg sprutor vanligtvis är monterade på ett hjul vagn, så att enheten kan flyttas runt lätt. Dessa verktyg har vanligtvis en mini motor, med en storlek under en hästkraft.

En lång slang fäster motorn, med slutet som tas i en färg hink. En entreprenör styr DYSA att sprida färg, som har en justerbar flöde.

Fördelar

Även borstvalsar kan vara tillräckligt för små inomhus jobb, entreprenörer kräver effektivitet när man målar i en stor bostad. Borstvalsar har en rad nackdelar, bland annat långsamt att tillämpa färg, samt lämnar brister i en lack.

vanlig färg sprutor fungerar bra för vanliga jobb, men kapseln måste fyllas regelbundet. Genom att använda en högtrycksspruta färg spruta, kan en hel måla hink vidtas snabbt, utan att behöva påfyllning. Airless färg spruta användning är särskilt effektiv när man målar exteriörer i stora byggnader.

Överväganden

färg Airless sprutor kostar betydligt mer än borstvalsar och sprutor luft. De flesta husägare behöver inte sprida upp till en liter färg per minut. En billig färg spruta kan kosta $ 50 (sedan 2010), medan en kvavt färg spruta kostar ca $ 200.

När du väljer ett kvavt färg spruta, välj den minsta enheten som passar dina behov. Större storlek sprutor ta mer erfarenhet att använda, och de ökar risken för en dåligt lack.

Storlek

Mest prisvärda airless färg sprutor verkar på mellan 3 /8 och u00BD hästkrafter. Billiga modeller gäller färg på 0. 2gallons per minut, vilket innebär att 5 liter färg kommer att tillämpas i 25 minuter.

De flesta lätta airless måla sprutor väger ca 15 pounds, medan tunga sprutor väger över 100 pounds.

Nackdelar

Sedan airless måla sprutor sprider färg så fort, erfarenhet av att använda denna tid av utrustning hjälper till att få jobbet gjort rätt. Annars kommer vissa delar av färg skall tillämpas alltför tätt, vilket leder till en ojämn utseende.

Missuppfattningar

Trots sitt namn, kvavt färg sprutor använder en pumpa luft vakuum för att dra målade upp till sprutan huvudet. Skillnaden mellan denna och en vanlig färg sprutan är att potentialen för luftbubblor i färg arbetstillfällen minskar, eftersom luften inte ta direkt kontakt med färgen.

Annan artikel

 • fotografi visas idéer
 • fjädrande golv Barn och husdjur
 • hur man designar interiör fönster behandlingar
 • gröna golv alternativ
 • delad nivå hem stilar
 • riktningar för marbleizing kolumner
 • hur man gör en käpp väggbeklädnad
 • hur man konstruerar en vävnad dispenser
 • hur man gör en kudde bänk stol
 • strömbrytare kontroll instruktioner för en rörelse ljus
 •