utanför dekoration idéer

utanför dekoration idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-23

Förutom den naturliga skönheten i naturen, kan din veranda, gräsmatta, pool, uteplats och trädgård blir utrymmen för comfier lever med tillägg av några utomhus Utsmyckning tekniker. När man dekorerar dessa områden, försök att inte avvika i stil alltför mycket från hur din inredning ser ut. En stark kontrast kan göra övergången från inomhus för att ut (och omvänt) obehagligt. Leta efter föremål som kan stå slitage från dåligt väder, eller bitar som du inte har något emot om det blir skadad. Billiga men charmiga fynd på loppmarknader gör stora dekorationer för utomhus, men tänka utanför lådan liksom: Besök ett skrotupplag för råvara till restyle för en utomhus-skärm, till exempel

Porch

Dekorationer kan göra. en veranda till en mer attraktiv lounge. För bara vitt eller monokromatiska väggar, köpa målningar loppmarknad och paneler och hänga dem i nät. Välj bitar som är billiga nog att förlora på vädret men levande nog att de lägger till färg och personlighet till verandan området. Speglar se bra ut på verandan väggarna också. De speglar grönskan på gräsmattan och trädgården och gör området känns större. Tvätta dem regelbundet med ett rengöringsmedel för att avlägsna partiklar utomhus kan beläggning på glaset. Hängande gardiner eller persienner över en ledstång kommer att hjälpa till att hålla solen ur ögonen när du har gäster, men ta med gardinerna inomhus vid dåligt väder.

Lawn

Lawn möbler blir din gräsmatta till ett uterum eller slappa område. Leta efter vintage möbler på loppmarknader, i synnerhet bambu bitar, som går att lackeras och väcks till liv med nya kuddar. Lägg till en strand paraply för att ge skugga under längre perioder i solen. Vilstolar är perfekt gräsmatta möbler, och du kan också få fram ett matbord för uteservering middagar. Skapa en vrå för dina utomhus matbord med spaljéer och huggen sten. Stenen kan staplas att bilda en stiftelse för tabellen också, ger bordet ett stabilt underlag att stå på och skilja det från resten av regionen.

Pool

Markiser nära pooler skapa en innegård där du kan sitta och koppla av i mellan en simtur. Överväg en utomhus matta, särskilt en som görs för att tåla väder och vind, för att mjuka betong, kakel och golv tegel. Häng gardiner från förtältet att lägga skugga och ger en exotisk inslag i din poolen lounge. Bygga en upphöjd rabatt nära poolen kan göra utrymmet känns mer avskilt, särskilt om du plantera buskar eller bambu.

Patio

Måleri din uteplats kommer att förhindra slitage och lägga till färg till området. Slipa träet först och använda en primer för att förbättra vidhäftningen till färgen. Latexfärger fungerar bäst utomhus, eftersom de motstå Avtrubbning effekterna av solen. Lägg ut krukor planterad med vinstockar nära någon spaljéer eller balkar växa klängväxter upp och längs uteplats. En utomhus krontak kan ge skugga och öka känslan av att vara inomhus under vistelsen ute.

Trädgård

Cover sandig jord där kaktusar eller andra härdiga växter leva med krossat glas (om du har små barn eller nyfikna utomhus husdjur). Bryt ner glaset så mycket som möjligt för extra gnista. Det kommer att skapa en fantastisk stämning runt kaktus. Som ett alternativ till krossat glas, iväg trädgårdsland med öl-och vinflaskor, vände upp och ner och grävde i jorden. Dessa attraktiva mini staket kommer inte att skydda dina blommor från hundar eller husdjur, men de kommer visuellt iväg området med en färgstark och reflekterande yta.

Annan artikel

 • hur du väljer en sprutpistol
 • band lagring idéer
 • hur du tar bort en stor spegeln på väggen
 • hur man täcker stolsdynor
 • hur du tar bort färg rök ut ur ett rum
 • olika utföranden för bostäder
 • motståndskraftig golv idéer
 • hur du gör din egen adress plack
 • hur man kan anpassa och fixa lamellgardiner
 • hur man hittar en kina mönster
 •