teknik för att hänga sheers

teknik för att hänga sheers

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Ordentligt hängande språnget gardiner kräver mer eftertanke än att bara föra över dem till en generisk spö och haka dem över en konsol. Sheers används ofta ensam som den främsta gardinen och även som en samordnande del av ett mångsidigt fönster behandling. Hur de är hängda kommer att ha ett stort inflytande på slutresultatet av fönstret inredning

Du behöver:.
Bambu golv
. Spikpistol.
Golv häftklamrar.
Geringssåg.
Trim.

Rod-Hung aktre språnget

Carla Abreau, ägare av D'Abreau modeller, säger "Du måste först bestämma funktionen för den aktre språnget. Om de skall användas som ett tillbehör att lägga till färg och textur till ett befintligt fönster behandling, bör installationen vara diskret. "

Enligt Abreau, en standard retur spö eller ett café stång gömd bakom den yttre draperier är den bästa tekniken. "Don't övermanna den yttre ridån med hjälp av en utsirad stav som kan konkurrera med fönstret inredning. För en mångbottnad fönster behandling, användning en dubbel eller tredubbel spö för en enkel installation bakom yttre gardiner. "

Sheers är en se-thru tyg och för sig är inte avsedda att ge fullständig sekretess, men det betyder inte att de inte bör vara den främsta attraktionen. Abreau rekommenderar sheers som huvudsaklig gardin om du vill ha en lättare, mer rymlig inredning, speciellt om du använder en monokrom färg palatte.

Om sheers är de enda gardin, för att hålla dem från att se ut som en föräldralös ridå väntar på ett annat lager, ge dem fristående betydelse genom att hänga dem på dekorativa stavar som passar ihop med stilen i rummet. Fäst clip-on ringar längst upp i den aktre språnget, och skjut ringarna under stången så att stången att bli en del av inredningen.

Abreau inte råd att förlänga stången mer än två inches förbi fönstret hölje. "Sheers är en se-thru tyg. Muren bakom dem lyser igenom och skapa en förändring i färg"

Draperad aktre språnget

Drape en skir halsduk över en yttre gardin eller en kal fönster för att skapa en formell fönster behandling. Finaler, krokar, lampetter och corbels monteras på väggen på varje sida av fönstret kommer att hålla ren halsduk och låt det swag över fönstret.

Abreau säger, "En annan teknik för drapering en ren halsduk är att använda dekorativa krokar i taket. Centrera halsduk över fönstret, drapera sedan varje slut på sidorna och slinga det genom krokar fast i väggen eller i taket. Med blotta halsduken upp till taket lägger drama och höjd till fönstret. Var kreativ. Allt som kommer att hålla halsduk kan bli en del av fasad "

Nyp Veckat aktre språnget

Nyp veckade sheers är installerade på samma sätt som nypa veckade draperier. Krokar glida in i baksidan av draperi sedan på en stång . "Pinch veckade sheers brukar indikera ett traditionellt tema och ser bäst när den är monterad på travers stavar, säger Abreau.

Överväganden

Även sheers är ett lätt material, varje metod för att hänga dem måste vara säkra. Alltid skruv någon hårdvara direkt i trä eller om det inte finns någon ved där du behöver hårdvaran bifogas, använd en ihålig vägg ankare och hänvisar till tillverkarens rekommenderade viktgräns.

Annan artikel

 • hur man gör en blåkopia
 • hur man gör en krona för spjälsäng
 • de olika typerna av plantering fönsterluckor
 • vad är skillnaden mellan lergods & porslin?
 • det bästa sättet att klä måla bort av tegel
 • bungalow målning tips
 • Vad är rätt sätt att hänga en bild på en järnväg?
 • Så lägger frigolit i glaserade krukor
 • hur man installerar en gummi sparkplåten under skåp
 • sovrum inredningsidéer på gården
 •