hur säkra en stor spegel

hur säkra en stor spegel

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-30

En stor spegel kan förbättra inredningen i ett rum och göra det tyckas lättare och större genom att lägga reflekterat ljus och rymd. Installation av en stor spegel kräver noggrann planering och hjälp av minst en person för att undvika farliga olyckor. Speglar finns med eller utan ramar, och hängande förfarandet är lite olika beroende på vilken typ du väljer. En spegel med en ram använder D-ring galgar typ bild, medan en oinramade spegel kräver plast spegel klipp

Du behöver:.
Regeldetektor (tillval).
Måttband.
Penna.
Nivå.
Skruvmejsel.
Borra och bits.
Inramat spegel:.
Kraftig D-ring bild galgar.
Kraftig spegel eller en bild tråd.
Eltejp eller tejp.
Avbitartång.
Kraftig bild galgar (tillval) eller ankare drywall.
Oinramade spegel:.
. . Kraftig spegel klipp med skruv och plugg drywall

inramad Mirror


1
Fäst D-ringarna spegeln bildruta i en 45-graders vinkel ca 1 /5 avståndet från toppen till botten. Tilt upp i D-ringen mot mitten av spegeln. Se till att de är alla installerade på exakt samma avstånd från toppen av spegeln och den inre kanten av ramen.
2.
Skär en längd på bild tråd minst tre gånger bredden på ramen.
3.
Fäst kabeln till den första D-ringen genom att trä det genom d-ring, sedan loopa tillbaka under sig och tillbaka genom d-ring . Ta den tillbaka genom öglan och vrid den flera varv runt tråden nedan accessnätet för ungefär 4 till 5 inches längs kabeln. Klipp av extra tråd och linda en längd på tejp runt änden av kabeln för att säkra den för sig själv och hålla den från rivas upp.
4.
Trä kabeln genom den motsatta D- ringen och bakåt genom den första D-ringen. Dra åt tråden tills den sträcker sig strax under den övre kanten av spegeln under ramen. Packa in den genom D-ringen och säkra det som tidigare beskrivits.
5.
Mät och märk mitten av ramen på baksidan, och 1 /4 bredden på spegeln vänster och höger om centrum varumärket.
6.
Lokalisera och markera dubbar, med hjälp av en regeldetektor. Säkra spegeln på väggen, med hjälp av reglarna om möjligt.
7.
Mät och markera med pennan där de övre hörnen av spegeln skall placeras. Använd nivå för att dra en linje mellan dessa två punkter. Markera mittpunkten och mäta 1 /4 av bredden av spegeln till vänster och höger om mittlinjen.
8.
Håll tråden spänd på två 1 /4 poäng baksidan av spegeln och ha en vän mäta höjden från toppen av ramen till den punkt i spetsen av vinkeln där det kommer att hakas över hängaren sträcker sig från väggen. Kontrollera att denna mätning är lika på varje sida så att den hänger nivå.
9.
Markera på väggen där krokarna ska placeras. Använd den nivå att se till att spegeln kommer att hänga på rätt sätt.
10.
Skruva bilden galge krokar i väggen om det finns ett stift bakom det rätta märket på väggen. Annars sätter den torra väggankare och lämna skruven förlängts från väggen ca 1 /4 tum. Använd borr vid behov.
Elva.
Radera linjer dragna på väggen, lyft spegeln på plats och kroken tråden över de två bild byglar och skruvar. Cheferna för skruvarna ska vara platt, inte vinklad, så att kabeln har någon chans att skjuta huvudet av skruven.

Oinramade Mirror


1.

Mät spegeln så att du har de exakta måtten.
2.
Mark spegelns mått på väggen med en penna, med hjälp av nivån för att se linjerna är raka.

3.
Lokalisera reglarna med hjälp av regeldetektor. Om möjligt placera en del av spegeln klipp så att de kommer att skruvas i reglarna.
4.
Mäta och markera var spegeln klipp kommer att installeras, använder dubbar där så är möjligt. Använd ungefär en spegel klipp för varje fot med dem på någon sida ca 6 inches från kanten. . Använder mer om spegeln är mycket tung
5
Sätt spegeln klipp längs vägg längst ner i spegeln. Om det inte finns några reglar, använd gips ankare för att fästa skruvarna som håller spegeln klippen på plats. Lyft spegeln på plats och har en kompis hålla den medan resten av spegeln klippen är installerade längs de tre andra sidorna. Använd borr om det behövs.

Tips och varningar


 • Beräkna vikten på din spegel genom att multiplicera bredden gånger höjden i meter. Multiplicera detta resultat av tjockleken på spegeln i millimeter, och multiplicera detta med standard vikt av glas som är 2 1/2kg per mm per kvadrat m. Till exempel, en spegel som är 1m x 2m och 12,7 mm tjock skulle väga 63. 5kg. Detta är bra om den är för stor för en person att väga genom att hålla spegeln stående på en badrumsvåg, eller om ingen skala finns tillgänglig.
 • Kontrollera att alla hårdvara och tråd används för upphängning av spegeln är specificerade för vikten av spegeln.
 • Har minst en vän hjälpa till med detta förfarande som glas är mycket tung, otymplig, och farligt om det går sönder.
 • Använd handskar eller glasmästare s handtag för att flytta spegeln för att skydda både händerna och spegelns baksida som kan skadas av svett eller fett.
 • Annan artikel

 • unika tak idéer
 • cool badrum idéer
 • detaljerade instruktioner för montering av flytande hörnhyllplan
 • hur man gör klädsel stolar
 • hur du ställer batteridrivna mantel klockor
 • hur man väljer ljudisolering
 • idéer för hem inredning med trägolv
 • hur tygprogram dina väggar
 • behandlingar för fönster draperier
 • franska stuga inredning idéer
 •