hur man målar & panelning ett rum

hur man målar & panelning ett rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-28

TRÄPANEL är en viss sorts panel installerad på den nedre delen av innerväggar. PANELA är vanligtvis konstruerade av beadboard, tunga och not skivor eller dekorativa paneler. Lägga TRÄPANEL till nymålade väggar kan ge ett rum en mer traditionell och elegant utseende samtidigt lägga textur och visuellt intresse till väggar. TRÄPANEL skyddar också väggar, enligt Thisoldhouse. com. Eftersom TRÄPANEL kommer i en mängd olika färger, är det möjligt att välja en färg som kompletterar din färg och inredning perfekt. För bästa resultat, måla dina väggar helt innan du installerar TRÄPANEL

Du behöver:.
Stor svamp
. Diskmedel.
Vatten.
Canvas presenningar.
Målartejp.
Målning fack.
Primer.
Paint.
Penslar.
Måla rullar.
TRÄPANEL.
Cap järnväg.
Molding.
Penna.
Nivå.
Trälim.
Geringssåg.
Brad förare.
Brad naglar.
Hammer.
Nails.
Drill.

målar ett rum


1.
Bort alla väggbonader, och dra möblerna från väggarna. .
2
Använd en stor svamp som har doppats i en blandning av diskmedel och vatten för att rengöra dina väggar ordentligt. Ta bort all smuts och fläckar, rapporter Real Simple Magazine

3.
Täck möbler och golv med duk presenningar. Täta kanterna av presenningar med målartejp, enligt Thisoldhouse. com. Använd målartejp för att täcka alla trimma, hårdvara och eluttag du inte vill måla.
4.
Fyll en målning bricka med primer. Coat målningen rullen jämnt genom att doppa den i facket för grundfärgen. Använd rullen att tillämpa primer på väggen, som täcker den helt. Låt primern torka ordentligt innan du fortsätter.
5.
Fyll en målning bricka med rikligt med färg. Doppa en 2-tums snedskuren borste i färgen, som täcker en tredjedel av borsten med färg. Använd pensel för att måla en rak linje mot kanten där väggen möter trim.
6.
Coat målningen rullen jämnt genom att doppa den i facket av färg. Använd rullen att rulla färgen på väggen i ett "W" eller "M"-formen, enligt Thisoldhouse. com. Använd vertikala streck för att fylla i tomrummen, som täcker väggen helt.
7.
Ta bort målartejp när väggen är torr vid beröring. Låt färgen torka ordentligt före början TRÄPANEL installationen.

Installera TRÄPANEL


1.
Placera en TRÄPANEL styrelse vertikalt mot väggen. Ställ in en 4-tums nivå horisontellt på bordet. Med hjälp av en penna och undersidan av den nivå som din guide, skapa en kontinuerlig layout linje runt i rummet där TRÄPANEL kommer att gå, enligt Thisoldhouse. com.
2.
Applicera en generös mängd trälim till baksidan av varje ruta i TRÄPANEL, och hålla fast den på väggen. Använd den nivå som skall se till att TRÄPANEL är rakt och jämnt. Använd två spikar att spika TRÄPANEL i väggen.
3.
Fortsätta installera TRÄPANEL tills du kommer till eluttag. Mät utlopp, och använder en kombination torg för att markera konturen för tionshålen på TRÄPANEL ombord.
4.
Använd en sticksåg för att skära ut skåran att rymma eluttag. Placera TRÄPANEL styrelsen runt utloppet och tillämpa den på väggen med samma metod som du använde på den andra styrelser. Upprepa detta steg på båda sidor av utsläppet.
5.
Lägg i två bitar av cap järnvägen nära väggen, överlappar dem i hörnet. Använd en penna för att rita en linje på båda sidorna av väggen där överliggaren överlappar botten ett.
6.
Ta bort den övre skenan, håller golvskenan mot toppen av TRÄPANEL. Skapa en diagonal linje som representerar vinkeln på foderanslutningen genom en kombination torg för att ansluta två linjer, enligt Thisoldhouse. com. Efter att ha klippt den första mitra, använda järnvägen för att markera den vinklade skär på den andra skenan.
7.
Använda lim och komprimerat kex trä för att gå med båda skenorna i hörnet. Mitra och lim alla skarvar, och spika locket järnväg till TRÄPANEL. Applicera gjutning på undersidan av locket rälsen med hjälp av brads och en brad förare.

Annan artikel

 • hur man installerar en Armstrong rutnät takplatta
 • hur man gör sängen tak för barn
 • hur man målar eller bets ett konkret uteplats
 • hur man skär glas för tavelramar
 • racerbil sovrum inredningsidéer
 • krukväxter för vintern
 • hur man målar en fyrkant design på en vägg
 • badrum fåfänga ljus problem
 • Taket designidéer
 • sovrumsmöbler från 1950-talet
 •