hur man målar köksbänkarna

hur man målar köksbänkarna

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-24

Målning en köksbänk är ett effektivt sätt att ge gamla eller utslitna bänkskivor en fräsch och uppdaterad utseende. Många människor tycker också målning köksbänkarna sig vara ett mer kostnadseffektivt alternativ till helt ersätta dem. Ordentligt förbereda en disk och välja rätt typ av färg och material är viktigt att garantera att resultaten kommer att pågå i många år framöver. Glöm inte att välja en färg färg för din räknare som kompletterar resten av ditt kök inredning

Du behöver:
Paint.
Tvål.
Vatten.
Dukar.
Sandpapper.
Målartejp.
Akryl limning primer.
Skum roller.
Klar akryl.

Förbereda Räknare


1.
Välj en färg färg och design för ditt kök räknare. Välj antingen en solid färg eller en faux finish, som granit eller marmor.
2.
Ta bort allt från köksbänkarna och rengör dem med tvål och vatten eller ett milt rengöringsmedel och sedan torka dem med en ren trasa. Räknare måste vara helt fri från smuts och olja eller färgen fastnar inte.
3.
Använd 150-slippapper för att lätt slipa köksbänkarna rekommenderar HGTV. Detta kommer instegsskydd ytan på räknarna, hjälper färgen ska fästa ordentligt.
4.
Torka av alla damm och skräp från köksbänkarna med en ren, fuktig trasa.

5.
Använd målartejp att täcka alla områden av mätarna och omgivande ytor som du inte vill få måla på.

Måleriet räknarna


1 .
Prime räknarna med ett skikt av 100-procent akryl limning grundfärg som används för glans eller glänsande ytor rekommenderar HGTV.
2.
Låt första skiktet primer torka helt innan en andra gång. Låt andra lager primer torka ordentligt också.
3.
Applicera ett skikt av latex satin eller halvblank lackfärg till köksbänkarna med en kavel skum färg. "This Old House" rekommenderar oljebaserad lackfärg eftersom det är lättare att rengöra. Låt den första färgskikt torka helt och sedan tillämpa en andra lager färg. Låt det torka ordentligt också.
4.
Använd två lager satin eller halvblank akryl att försegla färgen. Enligt HGTV, högre glans akryl bättre skydd mot repor och slitage.
5.
Låt räknarna torka helt och sedan ta bort målartejp.
6.
Räkna tätningen på köksbänken för att ta upp till tre veckor att bota. Under denna tid bör du undvika tuff användning och bara torka räknare med en fuktig trasa, rapporterar HGTV.

Annan artikel

 • hur du väljer det perfekta området matta för alla rum
 • diy målade sänggavlar
 • Hur man monterar en mantel hylla till tegel
 • information om eldstäder
 • fönster behandlingar för skjutdörrar
 • hur man skapar ett lagringsutrymme på en femöring
 • hur du återvinner strumpbyxor - fint, lampskärm romantiskt ljus diffusor
 • hur man gänga en gardin travers stav
 • hur man håller och använder döda blomsterarrangemang
 • hur man passar sjögräs matta
 •