hur man hänga matsal armaturer rumsbelysning

hur man hänga matsal armaturer rumsbelysning

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-20

En dekorera objekt som inte bör förbises när du vill ha en betydande förändring i ditt vardagsrum inredning --- till en rimlig kostnad --- är en ny ljuskrona över bordet. Ljuskronor förmedla mer stil att en matsal än man kan föreställa sig: eftersom de hänger i taket och dinglar över huvudet på dina gäster, armaturer är mycket påtaglig. Du kan fräscha ett rum avsevärt, och i bara några minuter, genom att hänga en ny ljuskrona fixtur

Du behöver:. .
Golvlampa
Lång förlängningssladd.
Stege.
Platt skruvmejsel.
Phillips-skruvmejsel.
Eltejp.
Avbitartång.


1.
Sätt upp en golvlampa med en justerbar hals och lampa mitt i matsalen. Kör en lång förlängningssladd från lampan till ett annat rum på den motsatta sidan av ditt hem. Anslut lampan på och slå på den. Slå på det nuvarande taket fixtur i matsalen. Placera en assistent i ditt matrum.
2.
Stäng av elektriska kretsar hemma viktigaste elektrisk krets rutan tills matsalen taket lampan slocknar, men "arbetslampa" förblir på. Ring till din assistent för bekräftelse på att strömmen till armaturen är ute. Ett verk ljus är mycket bekvämare än att försöka använda en ficklampa.
3.
Ta bort täckplattan till den aktuella fixturen så att kablarna är utsatta för.
4 .
tvinnas och fri någon vit, svart, grön (och möjligen röd) kablarna som leder till den aktuella fixturen. Ta del av vilka färgade kablarna är i bruk. Om en röd tråd som kommer ut ur taket är ansluten till en tråd på armaturen, Notera färgen på kabeln på armaturen.
5.
Ta bort den nuvarande armaturen bas från centrum post eller andra fästen. Skicka ditt hjälpare under armaturen för att hjälpa till att hålla den när basen frigörs. Bär den gamla armaturen bort.
6.
Mät några kedjor, stolpar eller andra kontakter som avgör längden på fixturen. En fixtur bör hängas 30 inches mitt över matbordet --- om taket är 8 meter lång eller mindre. Om taket är högre än 8 meter, hänga armaturen 34 inches ovanför tabellen. Justera dessa förlängning enheter för att uppnå den ideala 30 inches eller 34 inches.
7.
Håll fixtur upp på plats, med din assistent hantera detta, medan du ansluter kablarna. Anslut ledningarna enligt instruktionerna-och enligt vad du såg som arbetar i den gamla armaturen ledningar. Se till att du ansluter jordledaren ordentligt.
8.
Fäst armaturen i taket montera boxen enligt instruktionerna. När biträdande släpper armaturen bör armaturen hänga säkert och bör inte "twist" i luften i mer än en sekund. Om armaturen verkar SAG vid fästen, eller vändningar en hel del, felsöka montering eller ledningar.
9.
Lägg lamporna till armaturen.
Tio.
Återställ strömmen. Har din assistent rapport till dig om lyktorna kom på, eller inte. Slå av strömmen och felsöka tills lamporna ljuset på rätt sätt.

Tips och varningar


 • Innan jobbet, packar upp din nya fixtur och undersöka de viktigaste delarna och hårdvaran som kommer med mest fixturer. Läs installationsanvisningarna eftertänksamt när du står på golvet. Vänta inte tills du är uppe på en 6-fots stege.
 • Försök aldrig att installera en fixtur med "het" ledare. Under vissa omständigheter kan ett 110-volts stöt vara dödlig.
 • Annan artikel

 • hur man kan inreda dina fönster med magi persienner
 • hur man hänga tenn drakar med glas vingar
 • Wedgwood traditioner
 • DIY hem teatrar
 • Hur man väljer bredden på en stol järnväg
 • hur taft rynka sidengardiner
 • hur du monterar eldstaden mantels
 • tak arkitektur idéer
 • strand hus på Bahamas
 • girly badrum idéer
 •