hem inredningsidéer och tips

hem inredningsidéer och tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-21

Ditt hem är inte bara ditt slott, men det ska vara en fristad för --- en plats att känna sig bekväma och varva ner från det hektiska världen och naturens hårda element. Utsmyckning kan vara en utmaning när man försöker ge alla dessa saker men ändå behålla överklagandet av din inredning. Du kan dock skapa denna känsla tillsammans med ett bra utseende i ditt hem med hjälp av lite fantasi.

Dekorera med plädar

I de kallare månaderna kan du värma upp utseendet på ditt hem med hjälp kasta filtar som en del av inredningen. Drapera kastar över möbler, vilket ger en mysig utseende, eller så kan du rulla dem och lägg dem i en stor korg, som fungerar som både inredning och förvaring. De kastar kommer i alla färger och design kan tänka sig, och dessa människor-stora filtar är billig. Välj ut de färger som går i din hemmiljö och använder dessa lätta warmers att plaska färg runt ditt rum.

Dubbel-Duty Decor Tips

Istället för att köpa bara en knickknack att sätta på din slut bord eller hylla, plocka upp en värmeljus tårta brännare. Syrlig brännare är billiga keramiska konstverk som tjänar två syften. De inte bara göra en intressant konversation pjäs, men när du bränner det tårtor, du lägger till en underbar doft genom rummen i ditt hem. Du kan förbise dofter, men de kan lägga till din inredning genom att rummet känns hemtrevlig och varm. Det luktar vanilj ge intryck av bakverk, och doften av tall luktar som en eld i spisen för familj och vänner för att njuta. Du kan fylla ditt hem med någon av de många dofter finns för din tårta brännare. Du kan hitta tart brännare i en mängd olika former, färger och storlekar för att gå med någon stil på ljus butiker och varuhus. Se till att du får en tårta brännare från ett välkänt företag för doft värde. Några av de generiska varumärken varar inte länge, och dofter är inte så realistiskt sätt som namnet varumärken.

Nya möbler Warming Tips

Ett hem fyllt med helt nya inredningen är varje husägare dröm, men ser det tillhandahåller kan vara en av ett kallt möbler showroom. Om du köper ett rum fullt av nya möbler, dekorera väggar med en del äldre antika bilder, plaketter eller plattor. Ett annat sätt att få en varm känsla i alla nya miljöer är en trä rak stol som varit nödställda eller antikbehandlade. Det kan hålla en ny sadelöverdrag att gå med nya möbler, men lägga till en touch av gamla in med det nya. Ett täcke draperad över till soffan kan också lägga till värmen gamla till det nya rummet.

Lägga till färg till All-vit inredning

Ett rum som är helt vit och skarp för sommaren och varmare månaderna ger en sval, uppfriskande titta till ditt rum. När vintern rullar in kan det vita vara för skarp för säsongen. Lägg färg för att värma rummet med hjälp kuddar och tyg. Täck slutet bord med små bitar av färggranna tyger som fungerar som dukar. Klipp tyget i den storlek som passar dina tabeller, och köra en fåll längs kanterna för att avsluta det. Du vill tyget att drapera över bordet ca 6 inches för perfekt passform. Splash färg omkring i rummet med kuddar och kuddar golv som samordnar. Stället för att ersätta den vita draperier, som kan vara en kostnad, använd en lång bit av färgglada bit av ren tyg för att drapera längs gardinstång. Låt tyget drapera ner lägre slumpmässigt punkter att mjuka upp utseendet. Använd en färgglad, men varmt, täcke eller tröstare att drapera över ryggen på soffan och färgstarka kastar på stolarna.

Annan artikel

 • hur man gör en ganska kompostbehållaren
 • hur man installerar T8 lysrör
 • hur matta keramiska plattor
 • komponenter i aluminium persienner
 • fönster behandlingar för kök
 • om kök svarta tavlor
 • billig tak som täcker idéer
 • hur man kan inreda ett sovrum som ett omklädningsrum
 • hur man lägger gjutning i taket
 • hur splatter-måla ett rum
 •