Taket täcker idéer

Taket täcker idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-05-23

Designa ett rum kan vara en komplicerad process. Du måste beakta golv och färg, och besluta hur du vill se möbler. Du fattar beslut som påverkar belysning och konstverk. Ett avsnitt som ofta förbises är taket. Ytan på ditt tak är en tom duk väntar på en kreativ touch. Takbeklädnad finns i en mängd olika stilar, texturer och intrikata format. Om du börjar processen genom att besluta inredningen i ditt tak, kan du planera en mångsidig och elegant utrymme.

Tak medaljong

En medaljong konstruktion består av att tillämpa rundlarna polyuretanskum till takytan. Denna metod kommer att uppmärksamma den kreativa aspekten av ditt tak. En väl placerad medaljong hjälper fokusera på ljuskronor, gjutning, och kolumner. En rad med medaljer kan accent en lång korridor eller trånga utrymmen. Taket medaljonger följa ytan med naglarna. Efter installationen, måla medaljonger med antingen en latex-eller oljebaserade produkter. Effekten av taket medaljer kan vara så grundläggande eller komplicerat som du vill göra det.

Pressad-tenn paneler

Ett pressat-tenn panel tak kommer att komplettera ett rum design med en old school-luft. Dessa paneler erbjuder ett brett syn på texturerade metall och en folklig känsla. Även om inte perfekta för alla typer av inredning, fungerar de bra för äldre och lägenheter loft. Enligt detta gamla hus, pressade tenn paneler brukar komma i 2-av-4-fots ark och ta del arbete att installera. Panelerna väger cirka 4 pounds varje och kräver PÄLSGARNERING band i ytterkanten av rummet. Panelerna fäster remsorna med spikar och har överlappande kanter.

När du planerar ditt utrymme, kan du täcka hela ytan av taket eller bara lägga till sektioner för att lyfta fram. Efter installation av paneler, kan du välja att måla metall med en oljebaserad färg. Detta kommer att ge en antiquing eller patina se till tenn.

Bakgrund

När söker en mångsidig behandling för dina tak, ger skrivbordsunderlägg du många alternativ. De flesta människor förknippar tapet med vägg dekor, men utbudet av tapeter tillgängliga kan du anpassa ditt tak till någon stil. Ett litet rum kommer att visas större med en ljus tapet. Oregelbundna tak kan drar nytta av spridda mönster. Denna metod fungerar bäst för platta, sluttande eller oregelbundet formade tak.

Tapetsering ett tak är inte en enkel process, dock. Det krävs mer än en person för att få jobbet gjort. Om du ska tapetsering både tak och väggar, är det bäst att ta itu med taket först. Du bör överlappa väggarna med 1 /2 tum och tryck på papper i vecket mellan vägg och tak. Detta kommer att ge dig en rak söm utan att försöka skära av taket papperet längs kanterna.

Annan artikel

 • faux sten målningstekniker
 • Hur man väljer storlek på utomhus hängande lampor
 • hur refinish köksskåp i antikvit
 • idéer för bricka projekt och skapelser
 • hur man kan bli av streck på dina väggar som orsakats av tapet borttagning
 • installation av kork golv över cement
 • hur man installerar en avkastning på en stol järnväg
 • hur man målar ramlade marmorkakel
 • hur man kan inreda en tonåring badrum
 • hur man utformar ett romerskt bad
 •