hur man utformar ett romerskt bad

hur man utformar ett romerskt bad

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-06-07

Antika romerska bad var offentliga lokaler som skulle se till moderna ögon som en korsning mellan en pool och en badtunna. Numera är romerska bad installeras i privata hem, om än i mindre skala. En romersk badkar är i grunden en något överdimensionerad, djupt badkar som fyller från en kran som ligger i centrum av den övre "däck" i badkaret i stället för inne i badkaret. Dusch fixturer ingår inte
1.
Besök hemma-förbättring och specialitet bad butiker design för att hitta och välja en romersk badkar. Köp antingen AA avslutade romersk badkar eller badkar liner som kräver byggandet av en egen surround eller däck för att slutföra utseende. En romersk badkar är oftast större och ofta mer rektangulära i formen än en vanlig runda eller ovala badkar.
2.
Leta golvyta i ditt badrum för att rymma ett stort badkar. Blötläggning i ett romerskt bad är tänkt att vara lyxigt, så en attraktiv utsikt --- ut genom ett fönster eller på en bit konstverk-rekommenderas. Placera badkaret säkert avstånd från alla väggar.
3.
Skissa någon surround eller "däck" som kan behövas för att omsluta och avsluta din romerskt bad. Romerskt bad däck avsatser är bredare än en traditionell badkar kant. De måste vara tillräckligt bred för att rymma romerska fixturer Badkarsblandare, men inte så omfattande som för att göra inträde i och utträde ur badkaret svårt. Du ska kunna sitta på däck kanten och svinga fötterna i badkaret utan att behöva scoot längs kanten. Du bör också kunna stå upp i badkaret och steg över kanten och ut på badrumsgolvet utan svårigheter.
4.
Använd marmor eller fina keramiska plattor till ytan och pryda badet surround, däck avsats och alla omgivande väggar. Klassisk grekisk eller romersk relief (upphöjda) kakel design fungerar speciellt bra med ett romerskt bad. Dessa plattor bör utformas så att antingen visuellt sanning eller roa ett badkar användare.
5.
Välj blandare fixturer som matchar ditt kakel design. Dessa särskilda fixturer monteras i mitten av badet, inte i slutet, och utanför badet på däck kanten, snarare än inne i badkaret. De har oftast en längre, mer böjda tapp, som liknar en diskbänk tapp. De fyller också de större badkaret mycket snabbare än en traditionell badkar kran. Armaturen exteriör placering förhindrar badande från att petat i ryggen och huvudet vid sida monterade kranar, speciellt när du stretchar ut och vila mot badkaret sidor eller när mer än en person använder badet.
6.
Installera attraktiv hand räcken för att hjälpa badande komma in och ut på ett säkert sätt. Badkar räcken finns i många stilar och utföranden, men är oftast finare för romerskt bad än traditionella räcken i syrafast stål. Marmor och solida harts ledstänger att se ut som marmor finns tillgängliga.

Tips och varningar


 • inte skräpar ned kanten bad däck med alltför många spa tillbehör- -vägg nischer och hyllor inom räckhåll är ett bra alternativ.
 • Håll ett öga på barn runt romerskt bad. De är mycket djupare än traditionella baljor och barn kan drunkna i dem snabbt.
 • Annan artikel

 • hur feng shui din utomhus utrymme
 • hur man kan inreda ett rum tuscan levande
 • hur att ordna små familjerum
 • hur man kan inreda ett badrum flickor med feminin design
 • hur man laddar en pistol fogmassor patron
 • hur man kan inreda en accent väggen
 • hur man täcker popcorn tak
 • hur man målar aluminiumlister
 • avrinningslister information
 • Namnen på stenar för bänkskivor
 •