hur man skapar en svart och vit kök tema

hur man skapar en svart och vit kök tema

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-06

Vad är svart och vitt och rött överallt? En tidning? Nej, ett modernt kök dekorativt mönster svart och vitt och rött överallt. I en stor svart och vitt kök, vita skåp, vitvaror och vita kakel är grundläggande vita tillägg till köket. Svart bänkskivan apparater, svart fleck bänkskivan design och svarta barstolar ger perfekt tillbehör för de svarta och vita kök. Skurar av röd färg visas på färgglada bordstabletter, kanistrar och blomsterarrangemang kan användas för att sätta fokus och uppmärksamhet på en svart och vit kök färgschema. En dekorativ svart, vitt och rött kök är modernt, levande och välkomnande. För några enkla tips på hur man kan dra denna look bort, försök att införliva dessa enkla tekniker i ditt kök rymden. För vissa praktiska förslag, besök www. GuidetoKitchenRemodeling. com för några bra tips

Du behöver:.
Vitvaror bänkskiva
röd tillbehör.
svart kök inredning.
vit färg.


1.
White Lägger till en krispig och fräsch Kök Överklagande

White är ljusa och rena. Vita köksskåp föra en enkel och uppfriskande inslag i modernt kök design. Vitt är rent och enkelt, så använd den för att få en känsla av enhetlighet till ditt kök miljön. Grundläggande vita apparater som ett kylskåp, spis och diskmaskin kommer att ge en enkel dekorativ vädjan om ditt moderna kök design. Vitt kakel kan användas som golv eller som stänkskydd området ovanför spisen. Grundläggande vit tillägg inklusive designer plattor, Träpaneler, och en tekannan kommer att dra det vita delar av en svart, vitt och rött kök tillsammans på ett sätt som är fräsch och uppfriskande. Som kan ses på den här sidan kan BlackDecker. PartStore. com hjälpa dig ytterligare kök desiging leveranser.
2.
Black Lägger rekvisit till rummet

Black är fet och rum definiera. Svart bänkskiva apparater som en mixer, kaffekanna, eller brödrost kan ge några fasta egenskaper som ett modernt kök utrymme. Svart har ett sätt att stabilisera ljusstyrkan på ett kök med subtilt att lägga till djup och värme till ett rum. Samtida svart och vit granit eller marmor bänk design kan ge en textur element till ett modernt kök som verkligen utrymme att definiera. Mönstret kan också upprepas med glamorösa fönster behandlingar. Snygga svarta barstolar lägga till en modern och samtida design överklagande som är både funktionell och attraktiv. Svart tillägg till en köksutrymme stelna djup och värme som behövs i en svart, vitt och rött kök motiv.
3.
Red Lägger zesty färg till köket

Rött är smakrikt. Red bordstabletter, servetter och dekorativa handdukar ge alla ett sätt att föra färgglada tyget i en modernt kök. Röda accessoarer är fantastisk och levande, så använd dem för att få uppmärksamhet till köket rymden. Färgglatt utformade röda kapslar kan få uppmärksamhet till din bänkskivor och erbjuda en brännpunkt för rummet. En av de mest påverkar dekorativa effekter för en svart, vit och röd kök design är att visa en färgglad bukett röda blommor på köksbordet eller diskbänken. Rött är vänliga, glada, och uppfriskande. Med några enkla dekorativa tekniker, kan du skapa en svart, vitt och rött modernt kök design som är säker på att behaga. En tidning är inte det enda som är svart, vitt och rött överallt.

tips och varningar


 • Svart och vit bör fortsätta som separata färg bidrag till rummet. Blanda de två och lägga grå accenter är inte lika slående för inredning skäl.
 • Välj en sann röd eller en med en liten blå nyans. Orange röda ser inte bra ut som ett kök accentfärg.
 • Annan artikel

 • hur man hänga saker på en betongvägg
 • hur man tråd en belysning församling
 • plats Mantel idéer
 • vad är skillnaden mellan satin & sateen lakan?
 • typer av kinesiska Cloisonne
 • badrumsbelysning principer
 • hur man laddar en pistol fogmassor patron
 • hur man gör terrazzo golv glänsa
 • hur man skapar en partition för ett hem
 • Var kan jag köpa lakan bomullspercale?
 •