unika sätt att måla ditt nya barnets rum

unika sätt att måla ditt nya barnets rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-12

De flesta plantskolor och skötrum funktion som är vanlig överallt pastell färgkombinationer och söta teman. Spädbarn och små barn växa upp snabbt, så vad kan vara lämpligt för en nyfödd kan vara för ung för ett barn i skolåldern. Dekorera system för barnets rum kan ha en längre livslängd om du undviker klichéer och fokusera på mångsidig design

blandade färger

Nyfödda visar inte en naturlig förkärlek för pastellfärger. De faktiskt inte kan skilja mjuk , bleka färger vid så unga år. Lägga till en jordfärger eller neutralisera skugga till en pastellfärg omedelbart ändrar det från godis-vilja diskret, och gör det mer visuellt intressant för ditt barn. Mörkare, dämpade färger som kryddade pumpa eller gran grön ser sofistikerad när det paras ihop med mönstrade tyger.

Svartvitt

Nyfödda bebisar kan bättre uppfatta hög kontrast färger och mönster. Svart och vitt är en klassisk färgkombination som visuellt är stimulerande och sofistikerat. Ekologiskt, linjär svart mönster och bläddrar mönster på en vit vägg kommer att tilltala ögon i alla åldrar. Gray kan användas för att mjuka upp ett djärvt utseende när ingå i ett mönster eller användas som trim färg.

Metallic Stripes

Wide, vertikala ränder ger en oväntad formell touch för en plantskola. Pastellfärger kan göra för en fantasilös rum, men tillägg av metalliclack kan liva upp typiska nyanser. Dämpade färger i liknande nyanser är svåra för barn att skilja, så väljer nyanser med lite kontrast. Stripes ger en tidlös look som kommer att fortsätta att vara lämplig som dagis utvecklas till ett barns rum.

takfresk

Ditt barn kommer att tillbringa mycket tid att leta upp i taket ovanför sängen. En målad taket ger något att hålla hans uppmärksamhet vid sänggåendet. Till exempel, moln och keruber framkalla barockkyrkan fresker. Skapa en design som också kan användas som bakgrund för en hängande mobil. Vissa ovanliga idéer innehålla en inblick i ett träd kapellet med blad och fåglar eller en undervattens scen.

Schabloner

Schabloner är ett sätt att göra mönster och bilder snabbt och snyggt. Till skillnad från väggmålningar, kräver stenciling inte någon konstnärlig skicklighet. Undvik de typiska schabloner används för spädbarn "rum, t. ex. djur och blommor. Välj ett ovanligt tema som frukt och grönsaker, siffror och bokstäver, eller gör din egen unika stencilen design.

Annan artikel

 • hur man kan inreda ett trägolv
 • kork golv faq
 • hur du ger din dekorera måla mer struktur
 • hur man fixar sladd drivs gardin poler
 • hur man gör draperi veck
 • hur du ställer in en badtunna rum
 • hur man hänga dörr pärlor med scener
 • idéer för att ersätta mitt i dörrarna köksskåp
 • hur man kakel ovanpå en bar
 • hur man målar mörkblått rum
 •