moderna tonårspojke sovrum idéer

moderna tonårspojke sovrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-14

Om du är en tonårspojke som vill möblera om sitt rum så att det inte längre ser ut som en liten unge rum, behöver du förmodligen en del moderna och häftiga idéer samt idéer som passar din personlighet. Du kanske vill bläddra och brainstorma om detta. Se vad du än väljer passar in i din eller beslutat dina föräldrars budget.

Politiskt tema

Enligt Rafter Tales, moderna tonåringar är mer intresserade av politik och aktuella händelser än tidigare. Om detta stämmer in på dig, inreda ditt sovrum i en politiskt tema. Måla en eller två väggar helt svart, och lämna de andra vit. Omväxlande svarta och vita väggar komplettera affischer, artiklar, fotografier och kartor. Klipp ut artiklar ur tidningar och tidskrifter och inramar dem på väggen. Skapa ett collage vägg med kartor, artiklar och aktuella svartvit fotografi. Häng en stor karta bakom din sängens huvudgavel. Använd jordnära toner för sängkläder och kuddar. Clip en läslampa till din säng för sena nätter studerar för din historia eller politik klasser. Du kan köpa dessa produkter på nätet eller i varuhus. Glöm inte att hänga upp affischer med politiska ikoner från hela världen, både aktuella och historiska. Politiska ikoner kan omfatta Martin Luther King och Gandhi.

Beach Boy Surfer tema

Om du gillar surfing eller helt enkelt gillar stranden, inred ditt rum att se ut som en surfare: s tillflyktsort. Måla väggarna blå med röd rand på toppen som en gräns. Häng surfa upp styrelser som dekorationer. Häng affischer av surfare eller folk på stranden. Visa blå och röda sängkläder och tillbehör. Häng fisknät som dekoration, eller använda dem som arrangörer. Placera en bambu matta på din dörr och sätta upp affischer av palmer.

Video Game tema

Dekorera ditt rum som video spelare himmel. Häng upp affischer och bilder på din favorit tv-spel. Visa videospel statyetter och minnessaker på hyllor och på skrivbordet. Om din budget tillåter, visar en platt-TV på väggen för användning samt estetik. Om du inte har råd med en platt-TV, få tillstånd att ha en billigare TV på ditt rum samt en spelkonsol. Ställ in din egen underhållning centrum också. Istället för att någon gammal stol, få en riktigt cool stol TV-spel som är nära golvet och inkluderar högtalarna på sidorna. Häng upp gammal video spelenheter som dekorationer. Du kan även hänga upp en gammal icke-arbetande konsol som dekoration. Du kan hitta sängkläder, kuddar och till och med gränser bakgrundsbild på din favorit tv-spel online eller i varuhus.

Favorite Band eller musikalartist

Dekorera ditt rum runt ditt favoritband eller musikartist. Svart och vitt lakan, kuddar och accessoarer komplettera detta tema eftersom de i allmänhet förknippas med musik. Vänd rockbandet T-shirts i kuddar, eller hänga dem på väggen. Häng upp en naturlig storlek eller ens vägg storlek affisch av ditt favoritband eller artist. Skaffa ett instrument på en pantbanken eller på Internet att visa. Instrumentet behöver inte arbeta eftersom det är för dekoration. Dekorera ditt rum med biljetter och berättelser nyheter om band.

Annan artikel

 • idéer för att förvandla en aluminium veranda in i ett rum
 • hem vinbar design idéer
 • hur man gör behandlingar köksfönstret
 • hur man hänga skärmen gardiner
 • hur man gör en sladd för Roman nyanser
 • hur man använder en bild järnväg
 • tak huv idéer
 • romantiska billiga sovrum idéer
 • hur man kan inreda ett badrum elegant
 • hur man smoking vika en servett
 •